Összefoglaló 2021. szeptember 27., hétfő

LU19: MTK - DVTK 8-0 (2-0)

A Diósgyőri VTK U19-es leány csapatának egyelőre még túlságosan nagy falat a rendkívül jó erőkből álló MTK Hungária csapata. A fővárosi mérkőzésen az első játékrészben még remekül tartotta magát a piros-fehér hölgykoszorú, a fordulás után azonban az MTK több gólt is szerezve, magabiztos győzelmet aratott.

LU19: MTK - DVTK 8-0 (2-0)


Országos Leány U19-es bajnokság, 5. forduló

MTK Hungária FC LU19 - Diósgyőri VTK LU19 8-0 (2-0)

Budapest, Tichy Lajos Sportközpont, 50 néző. Játékvezető: Dorogi Gergő, Ferenc Máté, Ferencz-Török Tímea Katalin. 
MTK Hungária FC LU19: Fehér L. - Kolarik L., Végh A., Csuhai V., Legendás L., Pap N., Balogh M., Almási V., Gravencz G., Pozsár R., Mislai F. Vezetőedző: Schrancz Balázs. 
Diósgyőri VTK LU19: Bokros V. - Sulyok P., Horváth L., Végh K., Tóbik M., Kóka J., Lovász E., Szilágyi A., Gyarmathy F., Végh D., C. Voila. Vezetőedző: Roza László.
Csere: Sulyok P. helyett Veréb V. a 25., Szilágyi A. helyett Varga E. a 46., Végh D. helyett Katona F. a 46., Balogh M. helyett Kövy E. a 60., C. Voila helyett Dudás E. a 65., Kolarik L. helyett Szabó J. a 67., Végh A. helyett Galambos V. a 67., Gravencz G. helyett Szili F. a 67. percben. 
Sárga lap: Varga E. a 65., Végh D. a 72. percben. 
Gólszerző: Csuhai V. (1-0) a 10., Csuhai V. (2-0) a 41., Csuhai V. (3-0) a 46., Pap N. (4-0) az 52., Csuhai V. (5-0) a 60., Kövy E. (7-0) a 71., Almási V. (8-0) a 82. percben. 

Schrancz Balázs: - hamarosan...

Roza László: - A mérkőzésen nagyon sok alap hibákat követtünk el mind egyénileg, mind csapat szinten. Jól indult számunkra a mérkőzés hiszen két nagy ziccert puskáztunk el, míg ellenfelünk az első megingásunkat góllal bűntette. Ahelyett, hogy megnyugodtunk volna jött a kapkodó játék, szabadultunk a labdától. A második játékrészre jól jöttünk ki, de sajnos ismét elhibáztunk két lehetőséget. A fordulás után mindenki egyéni játékban szeretett volna dominálni, nem pedig társat kereste. Egész héten a középső terület uralására készültünk, ami sajnos csak az első félidőben működött. Egyéni tudásban azonos szinten voltunk, de  csapat szinten és fegyelmezettségben alulmúltuk magunkat. A jövő építésében ezt is szem előtt kell tartani.