Összefoglaló 2021. november 28., vasárnap

LU19: Hatvan - DVTK 0-1 (0-1)

Egy gól döntötte el a Diósgyőri VTK U19-es leány csapatának bajnoki mérkőzését Hatvanban. Ezt szerencsére a piros-fehérek szerezték Kóka Jázmin jóvoltából, így Roza László csapata három ponttal zárta a bajnokság 12. fordulóját.

LU19: Hatvan - DVTK 0-1 (0-1)


Országos leány U19-es bajnokság, 12. forduló

FC Hatvan LU19 - Diósgyőri VTK LU19 0-1 (0-1)

Hatvan, 50 néző. Játékvezető: Májer Konrád, Lovas Norbert, Darók Attila. 
FC Hatvan LU19: Orgoványi D. - Danó A., Balla D., Grenyó I., Schenk B., Kanyó B., Gál E., Krupa E., Schenk H., Lestyánszki D., Serfőző E. Vezetőedző: Győri Tamás Norbert. 
Diósgyőri VTK LU19: Bokros V. - Sulyok P., Horváth L., Végh K., Kóka J., Dudás E., Mikó E., Gyarmathy F.., Végh D., Stumpf Zs., Tóbik M. Vezetőedző: Roza László. 
Csere: Dudás E. helyett Varga E. a 46., Grenyó I. helyett Szolomájer L. a 46., Gál E. helyett Tóth Á. a 46., Kóka J. helyett Nagy B. a 62. percben. 
Sárga lap: Danó A. a 24., Gál E. a 37., Mikó E. a 49., Kóka J. a 60., Kanyó B. a 72., Varga E. a 75., Balla D. a 80., Szolomájer L. a 85. percben. 
Gólszerző: Kóka J. (0-1) a percben.

Roza László: - Elsősorban gratulálok a lányoknak, ez a siker csak az övék. Az ellenfelünk elég furcsa taktikát választott erre a mérkőzésre, folyamatosan próbálták tördelni a játékunkat, kisebb majd nagyobb,  olykor durvább szabálytalanságokkal. A játékosainknak viszont sikerült ezen felülkerekedmi és bátran felvállalták a parharcokat. Jó volt látni a lányoktól azt az elszántságot, amely dominált ezen a mérkőzésen, amiben sem az időjárás sem pedig a felázott pálya nem volt akadály.