Összefoglaló 2021. október 4., hétfő

LU17: FTC - DVTK 8-2 (5-0)

Elmaradt a meglepetés a fővárosban, az erőviszonyoknak megfelelően a Ferencváros begyűjtötte a bajnoki pontokat a Diósgyőri VTK U17-es lány csapatával szemben. A fővárosiak a szünetre megnyugtató előnyt szereztek, de a piros-fehérek a fordulás után kétszer is betaláltak az ellenfél hálójába.

LU17: FTC - DVTK 8-2 (5-0)


Leány Országos U17-es bajnokság, 6. forduló

Ferencvárosi TC LU17 - Diósgyőri VTK LU17 8-2 (5-0)

Budapest, Kocsis Sándor Sportközpont, 30 néző. Játékvezetők: Jánk Nóra, Ferencz Máté, Ferencz-Török Tímea Katalin.
Ferencvárosi TC LU17: Anderlik V. - Túrúczy A., Bozsik L., Nyul P., Kern F., Vincze B., Murár V., Biró Cs., Szabó V., Baranyi B., Nyiri L. Vezetőedző: Berla Attila. 
Diósgyőri VTK LU17: Bényei B. - Oláh Cs., Kemenyiczki L., Kóka B., Lakatos D., Majnár A., Havasi B., Tóth B., Nagy G., Magyar H., Papp S. Vezetőedző: Fejér Márkó.
Csere: Oláh Cs. helyett Banga L. a 46., Kemenyiczki L. helyett Galambosi P. a 60., Túróczy A. helyett Illés L. a 67., Bényei B. helyett Bitó V. a 83. percben. 
Gólszerző: Túróczy A. (1-0) a 4., Nyul P. (2-0) az 5., Nyul P. (3-0) a 28., Túrúczy A. (4-0) a 44., Túróczy A. (5-0) a 45., Vincze B. (6-0) az 57., Lakatos D. (6-1) az 58., Vincze B. (7-1) a 71., Szabó V. (8-1) a 73., Havasi B. (8-2) a 89. percben. 

Berla Attila: - Ez egy nagyon nehezen értékelhető mérkőzés volt. Ami pozitívum, az a három pont és a nyolc rúgott gól, de sajnos a játék képe annyira most nem győzött meg. Sajnos elég sok a sérültünk, elég sok problémával küzdöttünk az elmúlt napokban és azt gondolom, hogy ez egy kicsit rányomta a bélyegét a játékunkra, és az is, hogy az edzéseken kicsit kevesebben vettünk részt. Összességében jó úton van a csapat, de azért az látható, hogy ahogy visszaveszünk a lendületből, az sajnos a mérkőzésen is meglátszik. Ezen a meccsen leginkább a három pont ami értékelhető, a játék képe hagy némi kívánnivalót. A Diósgyőrnek gratulálunk, próbáltak játszani.

Fejér Márkó: -  Az első félidőben a kétszer négyperces rövidzárlattal elrendeztük magunkat. A szünetben próbáltuk rendezni a sorokat, ennek egy magabiztosabb második játékrész, valamint két rúgott gól lett az eredménye. Büszke vagyok arra, hogy a fordulás után rendkívül karakteres teljesítményt nyújtottak a lányok, nagyon sok Fradi elleni meccsre lenne szükségünk a fejlődés érdekében. Ez eddig a mi életünkből kimaradt, gratulálok az FTC-nek fantasztikus csapatuk van. 

Fotó: [email protected]