Összefoglaló 2021. szeptember 5., vasárnap

LU15: DVTK - Illés Akadémia 0-3 (0-2)

A jó erőkből álló Illés-Akadémia korosztályos csapata érvényre juttatta a papírformát a DVTK LU15 ellen. A piros-fehérek bő fél órán keresztül tartották az ellenfelüket, ezután viszont Alasz Hanna három góljának köszönhetően a szombathelyiek győztesen zárták az összecsapást.

LU15: DVTK - Illés Akadémia 0-3 (0-2)


Leány Országos U15-ös bajnokság, 2. forduló

Diósgyőri VTK LU15 - Illés Akadémia-Viktória LU15 0-3 (0-2)

DVTK edzőközpont, néző. Játékvezetők: Hudák Roland, Babos Béla. 

Diósgyőri VTK LU15: Galambvári O. - Mezőssy M., Plopp G., Farkas N., Balogh M., Képes J., Képes K., Alföldi R., Magyar A., Szilvási N., Sándor L. Vezetőedző: György Gábor. 
Illés Akadémia-Viktória LU15: Spilenberg M. - Csarnai Z., Kutasy L., Alasz H., Sági F., Mészáros D., Varga Zs., Csombor L., Tóth L., Lakatos L., Kopfensteiner Sz. Vezetőedző: Luki András. 

Csere: Alföldi R. helyett Bánsági H. a 42., Plopp G. helyett Horváth K. az 50., Farkas N. helyett Feket R. a 61., Spilenberg M. helyett Németh Zs. a 65., Kutasy L. helyett Czuczai M. a 65., Mészáros D. helyett Kardos Zs. a 69., Csombor L. helyett Hopp K. a 76. percben. 
Sárga lap: Képes J. a 44. percben.

Gólszerző: Alasz H. (0-1) a 35., Alasz H. (0-2) a 39., Alasz H. (0-3) a 76. percben. 

György Gábor: - Örültünk, hogy ismét pályára léphettünk egy jó csapat ellen. Az Illés fizikálisan erősebb volt, mint mi, ezt pedig a mérkőzés folyamán ki is használták. Emellett mi is belehibáztink egy-két olyan játékelembe, amit korábban gyakoroltunk. A játékosok fejlődésének ebben a szakaszában ez teljesen elfogadható. A célunk az, hogy ezeket a hibákat, rontásokat a továbbiakban fokozatosan kijavítsuk. Gratulálok az ellenfélnek a győzelemhez. 

Luki András: - Megérdemelten nyertünk, de nem volt egyszerű mérkőzés. Az első tizenöt percben nem jöttek össze a letámadásaink, nem toltuk fel kellően a védelmet. Állandó csúszásban voltunk, ezért a Diósgyőr a széleken folyamatosan mögénk tudott kerülni. Ezután rendeztük a sorokat, uraltuk a mérkőzést. Helyzeteket alakítottunk ki, sikerült gólt lőni, amire nagy szükség volt, mert kezdtünk görcsössé válni. Összességben elégedett vagyok, mert a lányok jól dolgoztak a héten, most pedig remek találkozót játszottunk. Gratulálok a hazaiaknak is, mert látszik, hogy Diósgyőben komolyan veszik női labdarúgást.