Összefoglaló 2021. szeptember 13., hétfő

LU15: Hatvan - DVTK 4-0 (1-0)

Az első félidőben jól tartotta magát Hatvanban a Diósgyőri VTK U15-ös leány csapata, a fordulás után azonban a házigazdák jobbnak bizonyultak, és végül magabiztosan nyerték meg a vasárnapi bajnoki összecsapást.

LU15: Hatvan - DVTK 4-0 (1-0)


Leány Országos U15-ös bajnokság, 3. forduló

FC Hatvan LU15 - Diósgyőri VTK LU15 4-0 (1-0)

Hatvan, 30 néző. Játékvezetők: Májer Konrád, Nagy Péter, Bálint János.
FC Hatvan LU15: Kulcsár H. - Molnár A., Hanák H., André L., Beleznai L., Kalcsó M., Szelva Zs., Barócsi L., Karaba J., Kuzma L., Megyes Zs. Vezetőedző: Bánföldi Zoltán
Diósgyőri VTK LU15: Galambvári O. - Horváth K., Képes J., Plopp G., Balogh M., Képes K., Szilvási N., Mezőssy M., Farkas N., Magyar A., Sándor L. Vezetőedző: György Gábor. 

Csere: Kalcsó M. helyett Nagy P. a 33., Horváth K. helyett Bánsági H. a 41., Farkas N. helyett Fekete É. az 57. percben.
Gólszerző: Megyes Zs. (1-0) a 19., Megyes Zs. (2-0) a 44., Karaba J. (3-0) az 54., Megyes Zs. (4-0) a 76. percben. 

Bánföldi Zoltán: - A kezdeti nehézségek ellenére jól alakult számunkra ez a mérkőzés. Nagyon meleg volt, eleve kevesen vagyunk, ráadásul egy kényszerű cserét is végre kellett hajtanom az első félidőben. Ettől függetlenül jó teljesítményt nyújtott a csapat. Elsősorban védekezésünk érdemel dicséretet, támadásban voltak problémák, de összességében elégedett vagyok a lányokkal. 

György Gábor: - Azt sajnálom a legjobban, hogy a lányok megint sikerélmény nélkül maradtak. Ha a labdarúgás pontozásos sportág lenne, akkor ezt a mérkőzést egyhangúlag nyertük volna meg. Ugyanakkor azt is látni kell, hogy védekezésben, párharcokban sokat kell fejlődnie a csapatnak. Nem szabad a hitünket elveszíteni, bíztos vagyok benne, hogy jó úton járunk. Gratulálok a hazai csapatnak.