Összefoglaló 2021. szeptember 24., péntek

DVTK Jegesmedvék - UTE 4-3 h.u.

Fordulatos és izgalmas mérkőzésen két ponttal gazdagodott a DVTK Jegesmedvék. Az UTE elleni találkozón Walker szerezte meg a vezető találatot, majd a lila-fehérek fordítani tudtak. A folytatásban a csatárként játszó Vojtkó Mátyás duplázni tudott, a hajrában viszont egyenlítettek a vendégek. A ráadásban Kayle Doetzel döntötte el a meccs sorsát.

DVTK Jegesmedvék - UTE 4-3 h.u.


Erste Liga

Alapszakasz - 3. forduló

2021. szeptember 24. 18:00

DVTK Jegesmedvék - UTE 4-3 h.u. (1-1, 0-1, 2-1, 1-0)

Miskolci Jégcsarnok, 540 néző, játékvezetők: Kincses Gergely, Haszonits Mikós, Kövesi Bence, Szabó Dániel

DVTK Jegesmedvék: Kiss B.(Duschek) - Doetzel, Hadobás, Walker, Galanisz, Mihalik - Hyvarinen, Wehrs, Vojtkó, Miskolczi, Ritó - Szirányi, Kiss R., Mattyasovszky, Lövei, Galajda - Farkas O., Pecsét, Farkas M. vezetőedző: Tokaji Viktor

UTE: Rajna (Márkus) - P. Kiss, Stadel, Benk, Coatta, Kovács, Gáspár, Jago, Kiss P., Németh, Suter, Kiss D., Varga, Csergő, Nejezchleb, Simon, Balázsi, Zsigmond, Balogh, Kovács, Nemes, vezetőedző: Virág Csaba

1-0 07:49 Walker (Galanisz, Wehrs)
1-1 19:12 Coatta (Benk)
1-2 24:48 Kovács (Varga)
2-2 44:06 Vojtkó (Doetzel, Hadobás)
3-2 51:59 Vojtkó (Kiss R., Miskolczi)
3-3 54:11 Coatta (Jago, Csergő)
4-3 63:18 Doetzel (Miskolczi)

Értékelés

Tokaji Viktor: Folyamatosan nyomás alatt tudtuk tartani az UTE kapuját. Bár tudtuk, hogy nehéz dolgunk lesz Rajna Mikivel, de azt nem, hogy ennyire. Megtaláltuk a módját annak, hogy betaláljunk az ő kapujába és azt gondolom, hogy érzelmileg volt nehéz ezt a mérkőzést végig kontroll alatt tartani. Tényleg abba az irányba menjenek a dolgok, amilyen irányba mi szeretnénk, hogy ragaszkodjunk ahhoz a tervhez, amit mérkőzés elején beszéltünk. De összességében nagyon tetszett az a hozzáállás amivel végig játszottuk ezt a mérkőzést.

Virág Csaba: Úgy gondolom, hogy talán többet is kaptunk annál, mint amennyit érdemeltünk volna. A DVTK sokkal jobban akarta, sokkal többet tett azért, hogy győztesen jöjjenek le a pályáról. Lehet, hogy ez a hosszú túránknak tudható be, ugye 3 meccset játszottunk le 4 nap alatt, plusz utazás, plusz busz lerobbanás, ez így egy olyan kombó, ami elég durva és hétfőn még meccset játszottunk kint. Azt láttam, hogy nagyon nehezek voltak a lábak és nem korcsolyáztunk annyit, amennyit szerettünk volna és nem tudtunk olyan sebességgel sem közlekedni a jégen. Ledolgoztak minket a pályáról, úgyhogy gratulálok a DVTK-nak, kimondottan jó mérkőzést játszottak.