Összefoglaló 2021. október 15., péntek

SC Csíkszereda - DVTK Jegesmedvék 4-1

A DVTK Jegesmedvék az erdélyi túrájának második mérkőzésén az SC Csíkszereda ellen lépett jégre. A hazaiak a kiegyenlített játék ellenére háromgólos előnyre tettek szert, majd Walker szépített a második játékrészben. A záró harmadban is megvoltak a lehetőségek a felzárkózásra, de Sofron találata végleg eldöntötte a három pont sorsát.

SC Csíkszereda - DVTK Jegesmedvék 4-1


Erste Liga

Alapszakasz - 10. forduló

2021. október 15. 17:30

SC Csíkszereda - DVTK Jegesmedvék 4-1 (2-0, 1-1, 1-0)

Csíkszereda, játékvezetők: Crisan Hunor Flavius, Sikó Szilárd Levente, Bandi Csaba, Filip Cristian

SC Csíkszereda: Adorján (Samankov) - Kubat, Salló, Péter, Rokaly, Sofron, Kulyash, Láday, Fodor, Skachkov, Stach, Gecse, Reisz, Becze, Bíró, Péter, Bajk, Casaneanu, vezetőedző: Hozó Levente

DVTK Jegesmedvék: Kiss B. (Praták) - Doetzel, Wehrs, Walker, Elgestal, Galajda - Hyvarinen, Szirányi, Ritó, Miskolczi, Szabad- Farkas O. Vojtkó, Galanisz, Pecsét, Mattyasovszky -  Hadobás, Lövei, Farkas M., Mihalik, vezetőedző: Tokaji Viktor

1-0 08:34 Gecse (Péter, Becze)
2-0 17:15 Kulyash (Fodor, Skachkov)
3-0 24:05 Fodor (Stach, Kulyash)
3-1 35:16 Walker (Wehrs, Hyvarinen)
4-1 46:58 Sofron (Péter, Rokaly)

Értékelés

Hozó Levente: A tegnapi, Ferencváros elleni mérkőzés sokat kivett belőlünk, ráadásul pár játékosunk ki is esett a sorból. Ma este, amikor kellett, meg tudtunk villanni. Megvoltak a lehetőségeink emberelőnyben is, de nem tudtuk őket mind kihasználni. Mindig van javítani való, de az eredményeink jók. Le a kalappal a Miskolc előtt, végig küzdöttek és nem adták fel. Ennél több fog kelleni tőlünk a Debrecen ellen.

Tokaji Viktor: Számunkra az volt a nagy kérdés, hogy a Brassó elleni,nagy gólkülönbségű vereség után meg tudjuk-e újra megtalálni saját magunkat. Ez sikerült, hiszen felálltunk és karaktert mutattunk, ennek a mérkőzésnek ez volt a legnagyobb hozadéka. De a gólszerzéssel hadilábon állunk, valószínű ezen még többet kell dolgoznunk. A találkozó második felében több helyzetet dolgoztunk ki, irányítani is tudtunk, de ezt a sportot is gólra játsszák.