Összefoglaló 2021. október 24., vasárnap

DVTK Jegesmedvék - Titánok 1-5

Vasárnap kora délután a Titánok csapatát fogadta a DVTK Jegesmedvék. Ahogy a korábbi fordulókban, úgy ezúttal sem sikerült a helyzeteket gólra váltani, így tovább tart a nyeretlenségi széria.

DVTK Jegesmedvék - Titánok 1-5


Erste Liga

Alapszakasz - 13. forduló

2021. október 24. 14:15

DVTK Jegesmedvék - Titánok 1-5 (0-1, 1-2, 0-2)

Miskolci Jégcsarnok, 710 néző, játékvezetők: Soós Dániel, Babic Vladimir, Mokrai Ádám, Vincze Dániel

DVTK Jegesmedvék: Duschek (Hegedüs) - Wehrs, Hyvarinen, Walker, Elgestal, Galanisz - Doetzel, Szirányi, Ritó, Miskolczi, Szabad - Kiss R., Hadobás, Vojtkó, Lövei, Farkas M., Farkas O., Mattyasovszky, Galajda, vezetőedző: Tokaji Viktor

Titánok: Horváth (Belomoev) - Reiter, Farkas, Lundin, Keceli-Mészáros, Dézsi, Dobmayer, Dolinar, Nagy, Ambrus, Fekete, Kucsma, Kóger, Csiszer, Győrffy, Skakodub, Molnár, Nochta, Mayer, Jábor, Szabó, vezetőedző: Anatoli Bogdanov

0-1 19:16 Csiszer (Farkas, Dolinar)
0-2 24:20 Lundin
1-2 33:41 Miskolczi (Galanisz)
1-3 38:28 Fekete (Lundin, Skakodub)
1-4 46:41 Jábor 
1-5 58:50 Ambrus (Dobmayer, Csiszer)

Értékelés

Tokaji Viktor: A gólszerzéssel hadilábon állunk. Elkezdünk olyan dolgokat csinálni, amivel saját magunk alatt vágjuk a fát. Nehézzé tesszük a saját magunk játékát és tulajdonképpen ezekből a helyzetekből él folyamatosan az ellenfél. Ezek az egy gólos meccsek, hogy folyamatosan egy-egy gólt lövünk, ez egész egyszerűen nem elég. Ettől nagyon flusztráltá válunk és ez már sorozat. Egyszerűen nem találjuk meg a módját annak, hogy ebből hogyan tudnánk kilábalni. Az az energia amit belefektettek a srácok ebbe a mérkőzésbe az egész egyszerűen nem tükrözi a mai eredményt, sőt teljes mértékben az ellentéte, de elképesztően flusztráló ezt belülről megélni.

Bogdanov Anatoli: Tudtuk, hogy az ellenfél jó erőkből áll és van pár rutinos játékosuk is. De azzal is tisztában voltunk, hogy egy rossz sorozatban vannak. Az volt a tervünk, hogy szorosan védekezünk és kihívások elé állítjuk őket. Ezekben sikerrel jártunk, a tervünket sikerült megvalósítani. Persze néha a szerencse is segített minket, de a szerencse egy olyan dolog, amit ki kell érdemelni. Ma kiérdemeltük. Sok lövést blokkoltunk, sok játékosunk már félig sérült volt a meccs végére. Megtettünk mindent a győzelem érdekében.