Összefoglaló 2022. január 11., kedd

Titánok - DVTK Jegesmedvék 1-4

Az Erste Liga keddi játéknapján újabb magabiztos győzelmet könyvelhetett el a DVTK Jegesmedvék a Titánok otthonában. A találkozó első gólját Walker szerezte majd a második harmadban Galanisz és Kiss Roland növelte az előnyt. A záró játékrészben Galanisz Nikandrosz újabb találatot jegyzett, majd Dudkin meglőtte a hazaiak szépítő gólját.

Titánok - DVTK Jegesmedvék 1-4


Erste Liga

Alapszakasz - 24. forduló

2022. január 11. 18:40

Titánok - DVTK Jegesmedvék 1-4 (0-1, 0-2, 1-1)

Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok, 389 néző játékvezetők: Rencz Dániel Soós Dániel, Kis-Király Barna, Fényi S. Barnabás

Titánok: Horváth (Gáspár) - Mingazov, Astrakhantsev, Krasnican, Lundin, Nagy, Farkas, Dolinar, Dudkin, Ambrus, Fekete, Kóger, Nochta, Mayer, Jábor, Alapi, Molnár, Győrffy, Dézsi, vezetőedző: Anatoli Bogdanov

DVTK Jegesmedvék: Duschek (Kiss B.) - Kiss R., Szirányi, Elgestal, Galanisz, Galajda, Hadobás, Doetzel, Parnham, Seto, Walker, Farkas O., Vojtkó, Miskolczi, Ritó, Szabad, Mihalik, vezetőedző: Tokaji Viktor

0-1 17:27 Walker (Seto, Elgestal)
0-2 26:00 Galanisz (Elgestal)
0-3 35:11 Szirányi 
0-4 43:47 Galanisz (Szirányi, Kiss R.)
1-4 45:29 Dudkin (Fekete, Mayer)

Értékelés

Anatoli Bogdanov: Többféleképpen is el lehet veszíteni egy jégkorong mérkőzést. A vasárnapi egy rossz teljesítmény volt részünkről, ma viszont apróbb dolgokat sikerült javítanunk. Először is, le tudtuk lassítani az ellenfelet és lassabb támadójátékot játszani. A nap végén gólra játszák ezt a játékot és ma többet lőtt az ellenfelünk. El kell fogadnunk és szerénynek maradni. Köszönöm a játékosaimnak, mivel eléggé rövid volt a padunk, nem volt sok tartalékunk, így is sok volt az U18-as és U20-as a csapatban. Kemény munkát tettek bele, ami előbb-utóbb meghozza gyümölcsét.

Tokaji Viktor: Köszönöm a születésnapi három pontot a csapatnak. Azzal a felfogással léptünk jégre, hogy tulajdonképpen ez egy mini playoff, három nap alatt két meccs ugyanazzal a csapattal és arra voltunk kíváncsiak, hogyan is reagálunk erre a helyzetre. Szerettük volna ugyanazt a játékot játszani, mint az első meccsen, de tisztában voltunk, hogy más lesz. Minden találkozó után van finomítás az ellenfelé részéről. Nehezebb volna ma, mint két nappal ezelőtt, de szerencsére kezünkben tudtuk tartani a meccset és gólok tekintetében is őriztük az előnyünket. Ez olyan magabiztosságot adott nekünk, ami kitartott a végéig. Jó mérkőzés volt, kiélezett és az az attitűd, amivel blokkoltunk és védekeztünk megvolt.