Összefoglaló 2021. november 1., hétfő

DVTK - Balatonfüred 0:3

A Női Röplabda Extraliga 3. fordulójában a DVTK a balatonfüredi Szent Benedek RA együttesét látta vendégül. Az első két szett bátortalanabb játéka után a harmadik játszmában már nagyobb küzdelemre sarkallták ellenfelüket a piros-fehérek, a Szent Benedek csapata így is megérdemelt 3:0-ás győzelmet aratott a Generali Arénában.

DVTK - Balatonfüred 0:3


Női Röplabda Extraliga, 3. forduló

DVTK - Szent Benedek RA 0:3 (-12, -11, -19)

Miskolc, Generali Aréna, 200 néző. Játékvezető: Rácz Gábor, Csizmarik József.
DVTK: Kiss E. 5, Sylejmani 7, Godó 7, Jović 6, Kalmár 1, Egri 1. Csere: Balogh, Kundrák (liberók), Sitku, Zsofnyák. Vezetőedző: Farkas Mihály.
SZBRA: Bleicher 1, Savović 6, Koprivica 9, Stijepić 14, Kiss G. 17, Jimerson 10. Csere: Fáth, Baksa (liberók), Lekić 1, Szerényi 2. Vezetőedző: Dejan Desnica.

A mérkőzés részletes statisztikája ide kattintva olvasható.


Edzői értékelés

Farkas Mihály: - Egy nagyon jó csapat ellen kellett ma felvennünk a harcot három hiányzóval, és ez az első két játszmában meg is látszódott. Megilletődötten, bátortalanul, az ellenfelet túlságosan tisztelve játszottunk. A harmadik szettben nagyjából stabilizáltuk a fogadásainkat, és kreatívabban tudtunk támadni. Kicsit jobban működött a blokkunk is, ha másnak nem is, annak örülök, hogy a harmadik játszmában tizenkilenc pontig jutottunk.