Összefoglaló 2021. november 5., péntek

1. MCM-Diamant Kaposvár - DVTK 3:0

Kaposváron lépett pályára a DVTK női röplabda csapata az Extraliga 4. fordulójában. A somogyiak érvényesítették a papírformát és három szettben győzték le a piros-fehéreket.

1. MCM-Diamant Kaposvár - DVTK 3:0


A meccs elején 8:8-ig tudott egyenlő partnere lenni a vendégcsapat a Kaposvárnak, mert ezt követően villámgyorsan 20:10-re húztak el a hazaiak a DVTK fogadási bizonytalanságait kihasználva. Ezt követően ugyan megint kiegyenlítődött a játék, de ez is 25:16-os kaposvári szettgyőzelmet eredményezett.

A második játszmában már sokkal korábban sikerült elhúznia a Kaposvárnak, 12:4 után pedig a végén még azért kellett izgulniuk a diósgyőrieknek, hogy kijönnek-e a tízből, de ez végül sikerült (25:12). A harmadik felvonásban is tetszés szerint szerezték a pontjaikat a hazaiak, akik gyakorlatilag a játék minden elemében jobbak voltak ellenfelüknél (25:12).

Női Röplabda Extraliga, alapszakasz 4. forduló

1. MCM-Diamant Kaposvár – DVTK 3:0 (16, 12, 12)

Kaposvár Aréna, 150 néző. V: Soltész, Tillmann.
1. MCM-Diamant Kaposvár: Matic 10, Lemmens 10, Grbac 5, Boshnakova 13, Wirth 4, Szedmák 12. Csere: Szpin, Hegyi (liberók), Tóth J. 1, Budai 1, Honfi 2. Vezetőedző: Vincent Lacombe.
DVTK: Kalmár 1, Egri 3, Kiss E. 9, Sylejmani 5, Godó 11, Jovic. Csere: Kundrák, Balogh (liberók), Kuzelová 2, Sitku, Hollósi. Vezetőedző: Farkas Mihály.

A mérkőzés részletes statisztikája ide kattintva olvasható.


Edzői értékelés

Farkas Mihály: Nem szeretek erre hivatkozni, de a tények, azok tények. Eddig három hiányzónk volt a bajnokság kezdete óta. Erre most a bemelegítésnél megsérült Arijana Jovic is, így ebben az összeállításban nem voltunk többre képesek...

Forrás: hunvolley.hu