Összefoglaló 2022. február 12., szombat

DVTK - Kaposvár 0:3

A DVTK női röplabda csapata az Extraliga 11. fordulójában 1. MCM-Diamant Kaposvár együttesét fogadta. A somogyiak érvényre juttatták a papírformát, és bár a harmadik szett tartogatott izgalmakat, végül magabiztosan nyerték meg a találkozót 3:0 arányban.

DVTK - Kaposvár 0:3


Női Röplabda Extraliga, alapszakasz 11. forduló

DVTK - 1. MCM-Diamant Kaposvár 0:3 (-15, -14, -21)

Miskolc, Generali Aréna, 100 néző. Játékvezetők: Sík Barbara, Ujházy Mónika.
DVTK: Sitku, Baidiuk 8, Kuzelová 4, Sylejmani 11, Egri 5, Kiss E. 3. Csere: Kundrák, Balogh (liberók), Godó 6, Kalmár 2. Szakmai igazgató: Dr. Szabó Éva.
Kaposvár: Grbac 4, Matic 8, Wirth 10, Boshnakova 14, Szedmák 14, Lemmens 11. Csere: Szpin, (liberók), Hegyi, Budai. Vezetőedző: Vincent Lacombe.


A mérkőzés részletes statisztikája ide kattintva olvasható.


Edzői értékelés

Dr. Szabó Éva: - Azt kértem, hogy az első perctől kezdve koncentráljunk, ez azonban nem igazán sikerült. Az első és a második szettben a lányok nem hitték el, hogy hazai pályán saját közönségünk előtt behúzhatják a pontokat, így mindig futottunk az eredmény után. A harmadik szettben kezdtek el harapni, és ráérezni a játék ízére, de ez már késő volt.

Vincent Lacombe: - Jól kezdtük a mérkőzést, az első két szettben jól játszottak a lányok. A harmadik szettben az összpontosításunk kicsit alábbhagyott, de végül elértük a célunkat egy ilyen hosszú utazás után, és megszereztük mindhárom pontot.