Összefoglaló 2022. március 3., csütörtök

Nyíregyháza - DVTK 3:0

A 14. fordulóval az utolsó mérkőzést rendezik meg a női röplabda Extraliga alapszakaszában. A DVTK a Fatum Nyíregyháza vendégeként lépett pályára. A piros-fehérek nem igazán tudták megszorongatni sokkal esélyesebb ellenfelüket, így a házigazda 3:0-ra megérdemelten nyerte meg az összecsapást.

Nyíregyháza - DVTK 3:0


Női Röplabda Extraliga, 14. forduló

Fatum Nyíregyháza - DVTK 3:0 (16, 16, 14)

Nyíregyháza, Continental Aréna, 150 néző. Játékvezető: Halász Enikő Erika, Szarka János István.
Nyíregyháza: Radosová 17, Bodovics 4, Radonjic 6, Vasileva 20, Lászlop 3, Cicic 2. Csere: Tóth F., Tóth D. (liberók) Vaida 4, Glavinic 3, Milanova 2, Bogár. Vezetőedző: Németh Szabolćs.
DVTK: Baidiuk 6, Kuzelová 1, Sylejmani 6, Godó 10, Kiss E. 6, Sitku Csere: Kundrák (liberók), Goncalves 1, Kalmár, Egri, Hollósi. Vezetőedző: Leonidasz Gaitanakisz

A mérkőzés részletes statisztikája ide kattintva olvasható.

Edzői értékelés

Németh Szabolcs: Megvolt a játékosok között az az összhang a pályát, amit hiányoltam korábban, mert a vesztes meccseken a legnagyobb ellenfelünk saját magunk voltunk. Letisztult röplabdát játszottunk, ami elegendő volt ahhoz, hogy a szükségesnél ne pazaroljunk több energiát a mérkőzésre. Már a jövő heti, Békéscsaba elleni kupameccsen van a fókusz.

Leonidasz Gaitanakisz: Sokat kell javítani a játékunkon, amit csak sok munkával tudunk elérni. Igazi csapattá akarunk válni, ma is megtettünk mindent annak érdekében, hogy előrébb lépjünk, de a Nyíregyháza ellen nehéz dolgunk volt, mert erős, bajnokesélyes ellenféllel találtuk szemben magunkat. Ettől függetlenül viszont láttam biztató dolgokat a csapatomtól.