Összefoglaló 2022. január 23., vasárnap

FTC-Telekom - DVTK Jegesmedvék 4-3

A DVTK Jegesmedvék a negyedik helyen zárta a Magyar Kupa 2021/2022-es kiírását. Az FTC-Telekom elleni bronzmérkőzés izgalmakban és fordulatokban is bővelkedett, végül a hajrában egy emberelőnyös találat döntött a zöld-fehérek javára.

FTC-Telekom - DVTK Jegesmedvék 4-3


EXIM Magyar Kupa - bronzmérkőzés

2022. január 23. 14:05

FTC-Telekom - DVTK Jegesmedvék 4-3 (1-1,1-1, 2-1)

Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok, játékvezetők: Kókai Márk, Németh Márton, Árkovics Gergő, Pálkövi Botond György

FTC-Telekom: Arany (Nagy) - Boros, McFadden, Fowlie, Tóth A., Tóth G., Karmeniemi, Seregély, Kóger, Somogyi, Tamminen, Bohunicky, Sarcia, Farkas, Komáromy, Roczanov, Hegyi, Galántai, vezetőedző: Fodor Szabolcs

DVTK Jegesmedvék: Kiss B. (Duschek) - Doetzel, Wehrs, Walker, Elgestal, Seto  - Kiss R., Szirányi, Galanisz, Galajda, Mattyasovszky- Hyvarinen, Vojtkó, Hadobás, Miskolczi, Ritó - Illés, Hajnik, Farkas M., Szabad, vezetőedző: Tokaji Viktor

1-0 08:26 Roczanov
1-1 12:26 Seto (Walker, Galanisz)

Értékelés

Fodor Szabolcs: A tegnapi nap után is beszéltük, hogy nem vagyunk kedvező helyzetben és ez mára még romlott is, nem voltunk sokan, nem voltunk frissek, viszont az ilyen meccseket csak szívvel lehet megnyerni. Az utolsó erőtartalékainkat felemésztve nyertünk egy bronzérmet. Lélektanilag is nagyon fontos volt, hogy fáradtan és kevesen is nyerni tudtunk. Ez fontos volt nekünk így a bajnoki véghajrá előtt.

Tokaji Viktor: Bemásolhatnánk a tegnapi interjút, egy rossz szót sem tudok mondani a játékosokra. Ha vissza gondolok a mérkőzésre, mi adtunk könnyű gólokat, eladtuk kétszer a korongot, ebből lefordult a Ferencváros, mondhatni magunknak köszönhetjük azt, hogy szorossá tettük a mérkőzést és egy ilyen gól döntött a végén.