Összefoglaló 2021. december 16., csütörtök

MK: Nyíregyháza - DVTK 3:0

A röplabda MVM Női Magyar Kupa negyeddöntő második mérkőzésén a DVTK együttese a címvédő Fatum Nyíregyháza otthonába látogatott. A hazaiak az első találkozóhoz hasonlatosan három szettben győzték le a piros-fehéreket és ezzel bejutottak az elődöntőbe.

MK: Nyíregyháza - DVTK 3:0


MVM Női Röplabda Magyar Kupa, negyeddöntő, 2. mérkőzés

Fatum Nyíregyháza - DVTK 3:0 (13, 18, 17)

Miskolc, Continental Aréna, 100 néző. Játékvezető: Dr. Árpás Krisztina Enikő, Mezei Zoltán.
Nyíregyháza: Radosová 8, Lászlop 9, Glavinic 13, Vasileva 12, Pintér 4, Tiemi 6. Csere: Tóth F., Tóth D. (liberók), Dékány 6, Bodovics. Vezetőedző: Németh Szabolcs.
DVTK: Sitku 1, Baidiuk 6, Kuzelová 3, Egri 5, Godó 4, Kiss E. 2. Csere: Kundrák, Balogh (liberók), Kalmár 1, Sylejmani 6, Jovic 5. Vezetőedző: Farkas Mihály.

A mérkőzés részletes statisztikája ide kattintva olvasható.

Edzői értékelés

Farkas Mihály: A vasárnapi összecsapáshoz képest azt kell mondjam, ma a Nyíregyháza még élesebben játszott. Ellenben mi is sokkal jobb teljesítményt nyújtottunk, feljavult a játékunk az odavágóhoz képest. Más célokért küzd a két csapat, így mi az apró sikereknek is tudunk örülni, például, hogy a hazaiknak időt kellett kérniük a második szettben, hogy stabilizálják a játékukat. Gratulálunk a Nyíregyházának a továbbjutáshoz, sok sikert nekik a hazai és a nemzetközi porondon.