Összefoglaló 2022. január 15., szombat

KBSC - DVTK tartalék 2-1 (0-1)

Az NB III.-as bajnokságban élen álló Kolorcity Kazincbarcika otthonán lejátszotta első felkészülési mérkőzését a DVTK tartalék együttese. A tavaszi folytatásra hangoló piros-fehérek Girdán Levente góljával a szünetre vezetést szereztek. A fordulás után azonban a hazaiak Szabó Balázs és Nagy János találataival megfordították az állást, így az összecsapás hazai sikerrel zárult. A DVTK tartalék a jövő hét végén a Salgótarjáni BTC-t látja vendégül az akadémián.

KBSC - DVTK tartalék 2-1 (0-1)


NB III-as felkészülési mérkőzés

Kolorcity Kazincbarcika - DVTK tartalék 2-1 (0-1)

DVTK tartalék: Bánhegyi B. - Oláh B., Csáki D., Mrva P., Nagy Á. - Illés B., Tóth B. - Girdán L., Karika B., Benkő P. - Molnár R. Vezetőedző: Zsivoczky Gyula.
Csere:  Nagy Á. helyett Demeter M. a 46., Oláh B. helyett Balázs P. a 46., Mrva P. helyett Dankó N. a 46., Illés B. helyett Bencsík D. a 46., Karika P. helyett Jónyer K. a 46., Molnár R. helyett Korbély K. a 46., Bánhegyi B. helyett Domonkos D. a 60., Benkő P. helyett Hetyei Sz. a 60., Girdán L. helyett Dunai Zs. a 60., Tóth B. helyett Sós M. a 60. percben.
Gólszerző: Girdán L. (0-1) a 6. percben. 

Zsivoczky Gyula: - Kimondottan jól és szervezetten futballoztunk a listavezető barcikai csapat otthonán. Girdán Levente góljával hamar megszereztük a vezetést, de a folytatásban is adódtak lehetőségeink. Szervezetten védekeztünk, és a magasan alkalmazott letámadás is jól működött. A második félidőben több fiatalunknak is lehetőséget biztosítottunk, hogy szokták a felnőtt futball légkörét. Ekkor már a hazaiak domináltak, akik két szép átlövéssel megfordították az állást. Ettől függetlenül azt kértük a fiúktól, hogy figyeljenek az eredményességre is, hiszen nincs sok időnk, egy hónap múlva már folytatódik a bajnokság. Ez volt idén az első fellépésünk, amit láttunk a csapattól, az mindenképpen pozitív és biztató.