Összefoglaló 2022. január 22., szombat

NB III: DVTK tartalék - SBTC 4-1 (1-1)

A nógrádiak szereztek vezetést a két NB III-as csapat felkészülési mérkőzésén, amelyet még a szünet előtt kiegyenlített a DVTK tartalék. A második játékrészben Zsivoczky Gyula legénysége háromszor is bevette az ellenfél hálóját, így a piros-fehérek magabiztos, háromgólos győzelmével zárult az összecsapás.

NB III: DVTK tartalék - SBTC 4-1 (1-1)


NB III-as felkészülési mérkőzés

DVTK tartalék - Salgótarjáni BTC 4-1 (1-1)

DVTK tartalék: Bánhegyi B. - Magyar L., Ivánka P., Mrva P., Nagy Á. - Kispál T., Tóth B. - Girdán L., Csatári G., Karika B. - Korbély K. Vezetőedző: Zsivoczky Gyula. 
Csere: Nagy Á. helyett Benkő P. a 46., Ivánka P. helyett Csáki D. a 46., Tóth B. helyett Illés B. a 46., Girdán L. helyett Molnár R., a 46., Bánhegyi B. helyett Domonkos a 61., Magyar L. helyett Jónyer K. a 46. 
Gólszerző: Korbély K.(1-1) a 37., Karika B. (2-1) az 56., Korbély K. (3-1) a 69., (4-1) a 75. percben. 

Zsivoczky Gyula: - Mindkét félidőben gyakorolhattuk a magas presszinget, hiszen a meccs folyamán szinte végig az ellenfél térfelén tartottuk a labdát. Nagy nyomást helyeztünk a tarjáni csapatra, ami a fordulás után már az eredményességben is megmutatkozott. Ez az összecsapás jól szolgálta a felkészülésünket a tavaszi folytatásra.