Összefoglaló 2022. április 3., vasárnap

NB III.: DVTK tartalék - Tiszafüred 0-1 (0-0)

Egy jól eltalált lövés döntötte el a DVTK tartalék vasárnapi bajnoki mérkőzését. A piros-fehérek az edzőközpontban a Tiszafüred ellen végig mezőnyfölényben futballoztak, helyzeteket dolgoztak ki, de a gólszerzés nem sikerült. A hajrához közeledve azonban a vendégek betaláltak, amivel elvitték a három bajnoki pontot.

NB III.: DVTK tartalék - Tiszafüred 0-1 (0-0)


NB III., Keleti csoport, 28. forduló

DVTK tartalék - Tiszafüredi VSE 0-1 (0-0)

DVTK edzőközpont, 200 néző. Játékvezető: Takács Ákos, Szilágyi Zsolt, Vilmányi Simon.
DVTK tartalék: Bánhegyi B. - Orosz D., Ivánka P., Mrva P., Nagy Á. - Kispál T., Karika B., Tóth B. - Sós M., Horváth Z., Korbély K. Vezetőedző:  Zsivoczky Gyula. 
Tiszafüredi VSE: Tajti B. - Illés R., Barzsó A., Tomola P., Mácsai L., Vincze P., Bódis I., Kertész T., Skulka B., Mészáros N., Szabó V. Vezetőedző: Dorcsák Zoltán.
Csere: Kertész T. helyett Bojtos T. a 62., Skulka B. helyett Barna V. a 62., Karika B. helyett Jónyer K. a 64., Sós M. helyett Girdán L. a 64., Barzsó A. helyett Ábel P. a 75., Mácsai L. helyett Háda Z. a 89. percben. 
Sárga lap: Bódis I. a 69., Girdán L. a 71., Korbély K. a 77., Szabó V. a 90+3. percben. 
Gólszerző: Barna V. (0-1) a 82. percben. 

Kulcspillanat

82. perc: Egy rossz felszabadítást követően Barna Viktor elé került a labda, aki 25 méterről kilőtte a kapu jobb alsó sarkát, 0-1. 

Vezetőedzői értékelés

Zsivoczky Gyula: - Egy agyon nyert mérkőzést sikerült elvesztenünk hazai pályán. Az ellenfelünk maximálisan a védekezésre koncentrált,  és a kontrákra játszott. Rengeteg gólhelyzetet alakítottunk ki, de ezeket egytől egyig kihagytuk. A mérkőzésen megvolt a dominanciánk, ám ez eredményességgel nem párosult, a Tiszafüred egy kósza lövésből szerezte meg a győztes gólt. Eddig is nehéz helyzetben voltunk, amit ezúttal sem könnyítettünk meg. Nincs más választásunk, mint felkészülni a következő mérkőzésekre.

Dorcsák Zoltán: - Az utánpótlás csapatokkal szemben mindig szenvedünk, nem nagyon fekszik nekünk a stílusuk. Éppen ezért ezúttal is nehéz találkozóra számítottunk, és a korai kezdési időpont sem volt ideális. Jól küzdöttünk, voltak lehetőségeink, és szereztünk egy szép gólt egy távoli lövésből. Ezúttal mi voltunk a szerencsésebb csapat,  nagyon fontos győzelmet szereztünk. Gratulálok a csapatnak.