Összefoglaló 2022. április 17., vasárnap

NB III.: Tállya - DVTK tartalék 0-4 (0-2)

Magabiztos győzelmet aratott Tállyán a DVTK tartalék csapata. Zsivoczky Gyula együttese Tóth Borisz és Korbély Kristóf találataival a szünetre kétgólos előnyt szerzett, amit a fordulás után Karika Balázs és Sós Máté góljaival még magabiztosabbá tett. A piros-fehérek zsinórban a harmadik találkozójukon maradtak veretlenek.

NB III.: Tállya - DVTK tartalék 0-4 (0-2)


NB III., Keleti csoport, 31. forduló

Tállya KSE - DVTK tartalék 0-4 (0-2)

Tállya, 200 néző. Játékvezető: Nagy Attila László, Vilmányi Simon, Molnár László Máté. 
Tállya KSE: Kosztyu I. - Tóth Sz., Demkó B., Nyitrai D., MInczér T., Kiss B., Motkó B., Kulcsár H., Szegedi B., Baranyi B., Bihari Gy. Vezetőedző: Lasztóczi Péter. 
DVTK tartalék: Bánhegyi B. - Orosz D., Mrva P., Ivánka P., Benkő P. - Tóth B., Szeles T., Kispál T. - Korbély K., Csatári G., Karika B. Vezetőedző: Zsivoczky Gyula. 
Csere: Benkő P. helyett Nagy Á. a 64., Karika B. helyett Girdán L. a 64., Tóth B. helyett Sós M. a 70., Kispál T. helyett Jónyer K. a 70., Ivánka P. helyett Csáki D. a 76. percben.
Sárga lap: Kosztyu I. a 17., Korbély K. a 90+1. percben. 
Gólszerző: Tóth B. (0-1) az 1., Korbély K. (0-2) a 18., Karika B. (0-3) a 63., Sós M. (0-4) a 71. percben. 

Kulcspillanatok

1. perc: Egy pontatlan hazai felszabadáítás után Korbély vette le a labdát, középre passzolt, ahol érkezett Tóth Borisz aki a hazai kapuba továbbított, 0-1.
18. perc: Benkő ugratta ki Korbélyt, aki elhúzta a labdát Kosztyu mellett, de a hazai kapus buktatta. A megítélt büntetőt a sértett a jobb felső sarokba helyezte, 0-2.
63. perc: Csatári pontos labdával ugratta ki Karika Balázst, aki nem hibázott, a tállyai kapuba passzolt, 0-3. 
71. perc: Korbély lövését még kiütötte Kosztyu, de a kapusról lecsorgó labdát Sós Máté a hazaiak hálójába továbbította, 0-4. 

Vezetőedzői értékelés

Zsivoczky Gyula: - Nagyon korán sikerült vezetést szerezni, innentől kezdve egyértelműen a mi akaratunk érvényesült. Mindkét játékrészben végig domináltunk, nagyon gólkülönbséggel is nyerhettünk volna, de ennek a magabiztos sikernek is nagyon örülünk. Az ellenfélnek igazából nem voltak veszélyes támadásai találkozó folyamán, ezért a győzelmünket nem fenyegette veszély. Hét találkozó van még hátra a bajnokságból, ahol minél több akadémistát kívánunk szerepeltetni, hogy beintegráljuk őket a felnőtt futball világába. Gratulálok a csapatnak!

Lasztóczi Péter: - Gratulálok az ellenfélnek a győzelemhez.