Összefoglaló 2022. május 8., vasárnap

NB III.: DVTK tartalék - Törökszentmiklós 0-0

Nem született gól a DVTK tartalék vasárnapi bajnoki mérkőzésén. A Törökszentmiklós elleni hazai összecsapáson a piros-fehérek számtalan lehetőséget kidolgoztak, ezek közül viszont egyet sem sikerült kihasználni.

NB III.: DVTK tartalék - Törökszentmiklós 0-0


NB III., Keleti csoport, 35. forduló

DVTK tartalék - Törökszentmiklósi FC-Veteriner 0-0

DVTK edzőközpont, 150 néző. Játékvezető: Horváth Máté, Czeglédi Barna, Halmai Kristóf.
DVTK tartalék: Bánhegyi B. - Oláh B., Ivánka P., Mrva P., Nagy Á. - Orosz D., Kispál T., Benkő P. - Karika B., Korbély K., Csatári G. Vezetőedző: Zsivoczky Gyula. 
Törökszentmiklósi FC-Veteriner: Csáki K. - Lakatos K., Tóth N., Orovecz Á., Héder R., Kinyig M., Csúri D., Kiss Cs., Rimóczi J., Telinger I., Gusztafik P. Vezetőedző: Gergely Mátyás.
Csere: Kispál T. helyett Jónyer K. az 58., Karika B. helyett Sós M. a 63., Rimóczi J. helyett Puporka M. a 69., Orosz D. helyett Girdán L. a 72., Kinyig M. helyett Tamási Cs. a 79. percben. 
Sárga lap: Orovecz Á. a 38., Mrva P. a 44., Kinyig M. a 66., Girdán L. a 90+5, 

Vezetőedzői értékelés

Zsivoczky Gyula: - Végig támadtuk az egész mérkőzést, viszont rossz felfogásban játszottunk ezen a napon. A széleket kevés alkalommal használtuk, mindent a pálya középső részén igyekeztünk megoldani. Amikor mégis széthúztuk a mezőnyt, akkor a beadásaink voltak pontatlanok, ennek ellenére legalább hat-hét nagy lehetőséget hibáztunk el. A tizenhatos és a kapu előtti területen ugyanis nem voltunk pontosak, koncentráltak. Az ellenfél kizárólag a védekezésre koncentrált, amit hét-nyolc emberrel, szervezetten és lelkesen tették. Egyértelmű, hogy magunkat okolhatjuk a mostani döntetlen miatt. A vereségből, a győzelemből és ebből a döntetlenből is akkor tudunk előrelépni, ha tanulunk belőle. 

Gergely Mátyás: -  A látottak alapján egy pontra rászolgáltunk. Különösen annak fényében, hogy hat-hét játékosom ezen a napon hiányzott. Akik viszont pályára léptek, küzdeni tudásból jelesre vizsgáztak. Gratulálok a hazaiaknak is.