Összefoglaló 2022. április 2., szombat

DVTK - Soroksár 2-1 (1-1)

A Simple Női Liga 15. fordulójában a klub edzőközpontjában fogadta a DVTK női labdarúgó csapata a Soroksárt. A testgyakorlók góljait Biljana Bradić és Sain Anna szerezték.

DVTK - Soroksár 2-1 (1-1)


Simple Női Liga 15. forduló

Diósgyőri VTK - Soroksár SC 2-1 (1-1)

Miskolc, DVTK Edzőközpont, 100 néző. Játékvezető: Kovács Fanni (Piskóczi Viktor, Jakab Bianka)
Diósgyőri VTK: Schildkraut - Somogyi, Geréd, Jáhn, Boros K. - Sain, Palama, Sandu - Mikó, Bradić, Krisztin. Vezetőedző: Bém Gábor
Soroksár SC: Terestyényi - Benke, Molnár A., Miszlai, Nagy A., Kis A., Győrik, Antalicz, Benke, Váradi, Szabó B. Vezetőedző: Dukon Béla

Csere: Szabó B. helyett Horváth Zs. az 55., Boros K. helyett Vig az 58., Miszlai helyett Patkós a 71., Benke helyett Török L. a 80., Mikó helyett Balázs Cs. a 82., Sandu helyett Havasi a 85. percben.
Sárga lap: Kiss A. a 20., Benke a 63., Bém Gábor a 83. percben.
Gólszerző: Bradić (1-0) a 6., Molnár A. (1-1) a 29., Sain (2-1) a 71. percben.

Vezetőedzői értékelés

Bém Gábor: - Az utóbbi időben sok külső körülmény akadályozta a csapatunkat, a héten elsősorban mentálisan készítettük fel a játékosokat, és ennek meglett az eredménye. Hamar megszereztük a vezetést, magasan védekeztünk, letámadtuk a Soroksárt, rá kellett volna rúgni még egy gólt, ez nem sikerült. A végén is volt két-három ziccerünk, ami nem ment be, de egy távoli lövésből megszereztük a győzelmet.