Összefoglaló 2022. május 7., szombat

DVTK - Astra 3-2 (2-1)

A Simple Női Liga 19. fordulójában a hazai pályán fogadta a DVTK együttese az Astra-Activtek HFC-Üllőt. A találkozón a vendégek szereztek vezetést, ám még az első félidőben megfordította az eredményt Biljana Bradić duplájával a piros-fehér csapat. A második játékrészben ugyan egalizáltak a vendégek, a végén mégis Bém Gábor együttese örülhetett, hiszen a csereként beálló Maria Palama találatával megszerezte a győzelmet és ezzel a három pontot a DVTK.

DVTK - Astra 3-2 (2-1)


Simple Női Liga 19. forduló

Diósgyőri VTK - Astra-Activtek HFC-Üllő 3-2 (2-1)

Miskolc, DVTK Edzőközpont, 120 néző. Játékvezető: Takács Ákos (Szilágyi Zsolt, Piskóczi Viktor)
DVTK: Schildkraut - Somogyi, Geréd, Jáhn, Boros - Barker, Sain, Balázs, Sandu, Krisztin - Bradić. Vezetőedző: Bém Gábor.
Astra: Török - Rozmis, Gelb, Kós, Szakonyi, Klostermann, Árvay, Dencz, Erdész, Dr. Tatai, Csizi. Vezetőedző: Király Bianka.

Csere: Gelb helyett Vicsek a 28., Krisztin helyett Voila a 61., Sain helyett Havasi a 67., Sandu helyett Palama a 67., Jáhn helyett Ónodi a 79., Kós helyett Nádudvari a 79. percben.
Sárga lap: Vicsek a 77. percben.
Piros lap: -
Gólszerző: Klostermann (0-1) a 13., Bradić (1-1) a 22., Bradić (2-1) a 32., Szakonyi (2-2) a 64., Palama (3-2) a 79. percben.


Vezetőedzői értékelés

Bém Gábor: - Kezdem a végén, a második félidő nem tetszett. Az első játékrész jó volt, rúgtunk nyolc szögletet, ott kellett volna a második labdákat jobban fölszedni és a sarokrúgásokat követően további gólhelyzeteket kialakítani. A csapatnak a tartását mutatja, hogy nem estünk össze az első gól után. Sajnos mostanában mindig vannak egyéni hibák, amelyeket kihasználnak az ellenfelek, de azt gondolom, csapatként ma jól működtünk.