Összefoglaló 2022. június 11., szombat

U17: Szeged - DVTK 0-0

Algyőn zárta a 2021/2022-es bajnoki évet a DVTK LSA U17-es csapata. Miskei Attila együttese gólnélküli döntetlennel búcsúzott az idei esztendőtől.

U17: Szeged - DVTK 0-0


Országos U17-es bajnokság, 
B csoport, 14. forduló

Szeged-Csanád Grosics Akadémia U17 - Diósgyőri VTK U17 0-0

Algyő, Algyői Sportpálya, 50 néző. Játékvezető: Füri Imre, Nemczov Márk, Zsótér Róbert. 
Szeged-Csanád Grosics Akadémia U17: Zelman - Sándor M., Léwang, Kerekes, Dudás, Czékus, Bácsi D., Murár, Mahler, Gál K., Maronyai. Edző: Korom Tibor
Diósgyőri VTK U17: Németh B. - Sebestyén Á., Bacsa B., Paksai, Ferencsik - Horváth Zs., Balázsi, Kövesi - Homenszki, Kiss M., Gulyás. Vezetőedző: Miskei Attila

Csere: Zelman helyett Wolland a 46., Kiss M. helyett Paizs a 46., Mahler helyett Nagy S. a 49., Sebestyén helyett Bedő a 63., Homenszki helyett Roha a 71., Kerekes helyett Kilin a 74., Balázsi helyett Vass L. a 76. percben. 
Sárga lap: Sebestyén a 10., Ferencsik a 70., Kövesi a 89. percben. 

Vezetőedzői értékelés

Korom Tibor: - Küzdelmes mérkőzésen igazságos döntetlen született. 

Miskei Attila: - Ezúttal nem a mai mérkőzést, hanem az elmúlt másfél éves munkát szeretném értékelni. Amikor másfél évvel ez előtt elkezdtünk dolgozni, nem gondoltuk volna, hogy itt fogunk tartani. Játékosokat adtunk a korosztályos válogatottaknak, külföldre értékesítettünk labdarúgót, de a legbüszkébbek arra vagyunk, hogy a fiatalok napról napra fejlődni tudtak. Szép jövő előtt áll ez a csapat, komoly lehetőség van ezekben a játékosokban, nagy értékei lehetnek a DVTK-nak. Igyekeztünk úgy dolgozni, hogy felismerhető legyen, mit szeretnénk, ennek a csapatnak van egy stílusa, amit érzésünk szerint folyamatosan fejleszteni tudtunk. Büszke vagyok a játékosainkra, a stábnak pedig szeretném megköszönni az egész éves kitartó munkáját!