Összefoglaló 2022. április 16., szombat

U15: DVTK - Várda 2-3 (0-2)

Háromgólos hátrányból állt fel a Kisvárda ellen a Diósgyőri VTK U15-ös csapata. A hajrá így izgalmasan alakult, de végül a három bajnoki pontnak a szabolcsi együttes játékosai örülhettek.

U15: DVTK - Várda 2-3 (0-2)


Országos U15-ös bajnokság, 
Kiemelt csoport, 18. forduló

Diósgyőri VTK U15 - Várda Labdarúgó Akadémia U15 2-3 (0-2)

DVTK edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: Hudák Roland, Fülöp Norbert, Kákóczki Áron. 
Diósgyőri VTK U15: Soós B. - Bedő M., Szakos B., Gyenes R., Jászberényi P., Kiss L., Jecs M., Tucsa Sz., Rem D., Győrfi D., Nagy B. Vezetőedző: Icsó Zsolt. 
Várda Labdarúgó Akadémia U15: Sira B. - Németh V., V. Mavrodi, Badari M., Kun Á., H. Siksai, Kiss I., Molnár M., Csengeri K., Csarkó B., Szabó M. Vezetőedző: Katona György. 
Csere: Baradi M. helyett Kozma Zs. az 58., Győrfi D. helyett Derzsényi Á. az 58., Bedő M. helyett Kovács D. a 66., Szakos B. helyett Holló M. a 66., Csarkó B. helyett T. Koval a 75., Molnár M. helyett Csáki G. a 75., Kun Á. helyett Milik L. a 80., Csengeri K. helyett D. Firsov a 80., Gyenes R. helyett Kapitány G. a 83., Jecs M. helyett Béres D. a 83., Tucsa Sz. helyett Ferenczi S. a 83. percben. 
Sárga lap: Rem D. a 4., Németh V. a 34., V. Mavrodi a 39., H. Siksai az 52., Kiss L. az 54., Csáki G. a 80. percben. 
Piros lap: Nagy B. a 82. percben.
Gólszerző: Csarkó B. (0-1) a 20., Kiss I. (0-2) a 25., Csarkó B. (0-3) a 41., Rem D. (1-3) a 48., Gyenes R. (2-3) az 50. percben. 

Icsó Zsolt: - Csalódott vagyok. Ugyanaz a forgatókönyv játszódott le, mint korábban több bajnoki mérkőzésünkön. Jobban játszottunk, mint az ellenfelünk, amit előzetesen elterveztünk, az egyértelműen visszaköszönt a pályán. Rengeteg helyzetet alakítottunk ki, ám ismét szomorúan kellett elhagynunk a játékteret. Ha csak nagy helyzeteink számát és a mezőnyben mutatott játékot nézzük, akkor jóval közelebb álltunk a győzelemhez. Minimum egy pontra viszont egyértelműen rászolgáltunk volna. A Kisvárda a kapu előtt könyörtelenül megbüntette a hibáinkat, így nem maradt más hátra, mint hogy gratuláljunk nekik. 

Katona György: - Az első tíz percet leszámítva jól akadályoztuk meg a Diósgyőr labdakihozatalait. Ebből több helyzetünk is volt, szereztünk két szenzációs gólt. A szünet után megfordult a széljárás, ami befolyásolta a játékot, ekkor kellett egy kis szerencse, hogy megnyerjük a mérkőzést. Ha azokat a területeket higgadtabban játszottuk volna be, ami maradt a DVTK mögött, akkor hamarabb lezárhattuk volna az összecsapást. Összességében azonban úgy érzem, hogy a sikerünk megérdemelt.