Összefoglaló 2022. április 25., hétfő

U15: Pécs - DVTK 1-0 (0-0)

Egyetlen gól döntött a Diósgyőri VTK és a Pécsi MFC U15-ös korosztályának bajnoki mérkőzésén. Ezt a találatot a hazaiak szerezték, akik így otthon tartották a három bajnoki pontot.

U15: Pécs - DVTK 1-0 (0-0)


Országos U15-ös bajnokság, 
Kiemelt csoport, 19. forduló

Pécsi MFC U15 - Diósgyőri VTK U15 1-0 (0-0)

Pécs, PMFC Kovácstelep Sporttelep, 50 néző. Játékvezető: Nagy Norbert, Hahner Darko, Pálfi Máté. 
Pécsi MFC U15: Supák M. - Sárkány S., Pál B., Vétek B., Petrók V., Jásper B., Lasanc M., Lévai D., Kósa Á., Mohácsi G., Óbert O. Vezetőedző: Petrók Viktor. 
Diósgyőri VTK U15: Soós B. - Bedő M., Kiss B., Szakos B., Kiss L., Gyenes R., Jászberényi P., Jecs M., Tucsa Sz., Rem D., Győrfi D. Vezetőedző: Icsó Zsolt.
Csere: Lasanc M. helyett Kaszás B. a 41., Óbert O. helyett Francizi B. az 53., Jászberényi P. helyett Kovács D. az 53., Győrfi D. helyett Derzsényi Á. a 61., Bedő M. helyett Dömötör Zs., a 66., Szakos B. helyett Kapitány G. a 66., Tucsa Sz. helyett Holló M. a 66., Vétes B. helyett Kapi B. a 69., Lévai D. helyett Hideg R. a 78. percben. 
Sárga lap: Kiss B. a 23., Lévai D. az 54., Rem D. a 65. percben. 
Gólszerző: Kósa Á. (1-0) a 63. percben. 

Petrók Viktor: -  Számunka ez egy fontos mérkőzés volt, mert nagyon régen tudtunk nyerni. Ezen a találkozón is egy gól döntött, végre a mi javunkra. Mindkét oldalon adódtak lehetőséget, amelyek közül mi egyet ki tudtunk használni. A továbbiakra sok sikert kívánok a DVTK-nak.

Icsó Zsolt: - Az első játékrészben a szezon egyik legjobb félidejét produkáltuk. Egészen pontosan kilenc hatalmas helyzetet dolgoztunk ki, amiből sajnos nem sikerült betalálnunk. A második játékrész is az ellenfél térfelén zajlott, de ekkor már kevesebb nagy lehetőséggel. Ahogy ilyenkor lenni szokott a futball megbüntetett minket. Ellenfelünk egy pontrúgás után az egyetlen kaput eltaláló lövéséből megszerezte a vezetést és a győzelmet.