Összefoglaló 2022. május 15., vasárnap

U15: DVSC - DVTK 4-1 (2-0)

A vereség ellenére jó teljesítményt nyújtott Debrecenben a Diósgyőri VTK U15-ös csapata. A hazaiak a szünetre kétgólos előnyt szereztek, a második játékrészben azonban Győrfi Donát nyílttá tette az összecsapást. Ezután viszont a hajdúságiak ismét két gólt szereztek, amivel otthon tartották a három bajnoki pontot.

U15: DVSC - DVTK 4-1 (2-0)


Országos U15-ös bajnokság, 
Kiemelt csoport, 21. forduló

Debreceni VSC-DLA U15 - Debreceni VSC U15 4-1 (2-0)

Debrecen-Pallag, 50 néző. Játékvezető: Hetrovics Roland, Sütő József, Kovács László.
Debreceni VSC-DLA U15: Sávolt Á. - Gergely B., Kis Gy., Szabó M., Bodnár B., Bernáth B., Egri I., Mona Á., Tóth B., Perpék Sz., Rácz I. Vezetőedző: Garamvölgyi Péter. 
Diósgyőri VTK U15: Balázs Á. - Bedő M., Szakos B., Kiss L., Kapitány G., Gyenes R., Jászberényi P., Tucsa Sz., Kiss B., Jecs M., Rem D. Vezetőedző: Icsó Zsolt.
Csere: Kiss B. helyett Nagy B. a 21., Bedő M. helyett Holló M. a 41., Rem D. helyett Győrfi D. a 41., Kapitány G. helyett Derzsényi Á. a 62., Gyenes R. helyett Kovács D. a 62., Jecs M. helyett Dömötör Zs. a 62., Rácz I. helyett Lovas B. a 65., Bernáth B. helyett Gajdán B. a 74., Szabó M. helyett Kristóf P. a 74., Kis Gy. helyett Kiss Z. a 77., Perpék Sz. helyett Lénárt Zs. a 77. percben. 
Sárga lap: Rem D. a 30., Jászberényi P. a 38., Perpék Sz. a 38., Bedő M. a 39., Kiss L. a 62., Bodnár B. a 64., Kristóf P. a 87. percben. 
Gólszerző: Bernáth B. (1-0) a 10., Perpék Sz. (2-0) a 40., Győrfi D. (2-1) a 65., Szabó M. (3-1) a 69., Bodnár B. (4-1) a 71. percben. 

Garamvölgyi Péter: - Ezt a győzelmet igazi csapatként szereztük meg. Mindenki hajtott azért, hogy elérjük a kitűzött célunkat. Akadtak azért olyan dolgok, amiket javítani kell, esetleg nagyobb kezdeményezéssel, kockázatvállalással kell végrehajtani. Csapatként tudtunk funkcionálni, megvoltak a csapatrészek közötti együttműködések. Ezeket jól oldották meg a játékosok védekezésben, és az azokból való átmenetekkel pedig jól sáfárkodtunk, és tudtunk gólt, gólokat elérni. A fiúk egész évben, így most is bizonyították, hogy nem esnek össze egy bekapott gól, vagy egy-egy hiba után. 

Icsó Zsolt: - Kikaptunk 4-1 re, de a mutatott játékkal nagyon meg voltam elégedve, még akko is, ha egy háromgólos vereség után ez furcsán is hangzik. Hatalmas labdabirtoklási fölényünk volt a mérkőzés alatt, tetszetős támadásokat vezettünk, sok helyzetet kidolgoztunk. Sajnos négy óvodás gólt kaptunk, amiket nagy egyéni hibák előztek meg. Elől pedig kis százalékban használtuk ki a lehetőségeinket. Ez nem csak most, hanem az egész szezonra jellemző volt. Debrecenben minden játékosunknak minimum 30 perc játéklehetőséget adtunk, ami tiszta képet adott a jövőre nézve. 

Fotó: www.dvsc.hu