Összefoglaló 2022. április 13., szerda

U14: DVTK - Honvéd 1-2 (0-1)

Szoros mérkőzést játszott a bajnokságot óriási fölénnyel vezető Honvéd ellen a Diósgyőri VTK U14-es csapata. A fővárosiak szereztek vezetést az első félidőben, amit nem sokkal a fordulás után Bordás Benedek kiegyenlített. Erre azonban a fővárosiak ismét válaszoltak, amivel megszerezték a három bajnoki pontot.

U14: DVTK - Honvéd 1-2 (0-1)


Országos U14-es bajnokság, 
Kiemelt csoport, 17. forduló

Diósgyőri VTK U14 - Budapest Honvéd-MFA U14     1-2 (0-1)

DVTK edzőközpont, 40 néző. Játékvezető: Nagy László, Kiss Balázs, Kalló Zsolt.
Diósgyőri VTK U14: Répási G. - Zsilvölgyi Cs., Farkas R., Juhász K., Lengyel V., Meggyesfalvi B., Gyebróczki D., Bordás B., Juhos Á., Vinga Z., Nagy M. Vezetőedző: Sipos Gergő. 
Budapest Honvéd-MFA U14: Jakab M. - Rankó V., Lakatos M., Milicz P., Bogdán M., Kőszegi-Hoffmann D., Merkl M., Konkoly P., Pleskó P., Kiss G., G. Manzella. Vezetőedző:
Csere: Zsilvölgyi Cs. helyett Lippai A. a 35., Nagy M. helyett Kis A. a 35., Rankó V. helyett Schön B. a 41., Bordás B. helyett Boda D. a 46., Bogdán M. helyett Kobela P. az 55., Kiss G. helyett Nyers Á. az 55., Lakatos M. helyett Csoma P. a 63., Juhos Á. helyett Balázs T. a 65., Vinga Z. helyett Dudás B. a 65., Kőszegi-Hoffmann D. helyett Recz M. a 67. percben. 
Gólszerző: Pleskó P. (0-1)  a 15., Bordás B. (1-1) a 43., Bogdán M. (1-2) az 52. percben. 

Sipos Gergő: - Nagyon nagy motiváltsággal és akarattal szálltak bele a játékosok ebbe a mérkőzésbe. Az első félidőben nem voltunk megelégedve az átmenetekkel, még akkor sem, ha sok labdát szereztünk az ellenfelünk térfelén. A második 40 percbre feljavult a játékunk, voltak lehetőségeink, amiből sajnos csak egyet tudtunk értékesíteni. Ettől függetlenül gratulálok a csapatnak ehhez a teljesítményhez, ellenfelünknek pedig a győzelemhez!

Bogdánfi Márton: - Szoros meccs volt, az elejétől kezdve ránk jött a Diósgyőr. A hazaiak nagyon szervezeten játszottak, ezzel ugyan nem leptek meg minket, de nem gondoltuk, hogy ilyen  nyomás alá helyeznek minket. Ahogy telt az idő egyre jobban kiszabadultunk, helyenként még át is vettük a játék irányítását. Mezőnyben azonban ez egy ikszes meccs volt.