Összefoglaló 2022. május 15., vasárnap

U14: DVTK - ETO 3-1 (2-1)

Balázs Teo korai vezető góljára szinte azonnal válaszolni tudott a győri csapat, de a folytatásban Balázs Teo meglőtte a másodikat is, Gulácsi Márk pedig a végeredményt állította be. A Diósgyőri VTK U14-es csapata jó teljesítménnyel győzte le hazai pályán az ETO együttesét.

U14: DVTK - ETO 3-1 (2-1)


Országos U14-es bajnokság, 
Kiemelt csoport, 25. forduló

Diósgyőri VTK U14 - ETO FC Győr U14 3-1 (2-1)

DVTK edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: Oscsenda András, Szaniszló-Szabó Máté. 
Diósgyőri VTK U14: Koltai B. - Farkas R., Juhász K., Kis A., Lengyel V., Balázs T., Meggyesfalvi B., Gyebróczki D., Juhos Á., Vinga Z., Szita I. Vezetőedző: Sipos Gergő. 
ETO FC Győr U14: Szabó K. - Hideg P., Prettenhoffer M., Havasi Cs., Mészáros Á., Lukácsy M., Molnár B., Somogyi Á., Farkas D., Algács N., Méhes D. Vezetőedző: Tuifel Péter. 
Csere: Mészáros Á. helyett Pázmány Z. a 41., Szita I. helyett Lippai A. a 41., Juhos Á. helyett Bordás B. a 45., Kis A. helyett Gulácsi M. a 60., Meggyesfalvi B. helyett Zsilvölgyi Cs. a 60., Balázs T. helyett Nagy M. a 66., Vinga Z. helyett Filkóházi Á. a 66., Lukácsy M. helyett Kozák Cs. a 66., Somogyi Á. helyett Csiszár-Piedl D. a 66., Molnár B. helyett Szabó L. a 73. percben. 
Gólszerző: Balázs T. (1-0) a 8., Farkas D. (1-1) a 10., Balázs T. (2-1) a 34., Gulácsi M. (3-1) a 63. percben. 

Sipos Gergő: - Ezen a mérkőzésen nagyon jól játszott a csapatunk. Minden sikerült, amit a találkozó előtt elterveztünk. Sok helyzetet dolgoztunk ki, amiből három gólt szereztünk. Nagyon tetszett a játékosok mentalitása és küzdeni akarása. Remekül támadtunk vissza az elvesztett labdáink után,  és folyamatos nyomás alatt tartottuk az ellenfelünket. A támadó zónában viszont türelmesebben kell birtokolni a labdát, és várni a kínálkozó alkalmakra. Gratulálunk a csapatnak és boldog születésnapot kívánunk Gyebróczki Dávidnak!

Tuifel Péter: - Nagyon sokat hibáztunk, múlt héten jobban ment a Puskás ellen. Az is igaz, hogy a DVTK ezúttal belekényszerített minket ebbe a játékba. Gyorsabbak, erősebbek, dinamikusabbak voltak, felőröltek bennünket. A hazaiaknak a gólok mellett több helyzetük is volt, ezért megérdemelten nyertek.