Összefoglaló 2022. május 16., hétfő

U12: DVTK - Sajóvölgye

Sok gólt és látványos megoldásokat hozott a Diósgyőri VTK és a Sajóvölgye Focisuli U12-es csapatának mérkőzések. A két partnerklub együttese az Északkeleti csoport 24. fordulójában találkozott egymással.

U12: DVTK - Sajóvölgye


Országos U12-es bajnokság, 
Északkeleti csoport, 24. forduló

Diósgyőri VTK U12 - Sajóvölgye Focisuli U12

DVTK Edzőközpont, 30 néző. Játékvezető: Nagy Martin. 
Diósgyőri VTK U12: Vass Á. - Almási Á., Martis M., Bialkó Z., Balogh B., Szabó B., Kelemen Z., Schön B., Tóth B., Puskás Z., Kozma B., S. Ziadi, Juhász H., Derzsényi Á., Kiszely N., Kiszely M., Nagy Zs. Vezetőedző: Tarnai Dániel. 
Sajóvölgye Focisuli U12: Stubna N. - Verebélyi N., Hegedűs M., Bereznai V., Nyíri B., Rakaczki J., Vincze Z., Tamás P., Dancs B., Horváth B., Kiss M. Vezetőedző: Kiser László. 
Gólszerző: Szabó B. (2), Bialkó Z., Schön B. 

Tarnai Dániel: - Az első játékrészben sok felesleges érintéssel, lassú tempóban játszottunk és nehezen tudtunk helyzeteket kidolgozni.  A tlálkozó második felére feljavult a játékunk egyénileg illetve csapatszinten is, és végig az ellenfél térfelén folyt a mérkőzés. Kevés érintővel és sok oldalváltással futballoztunk, aminek köszönhetően sikerült teljesen beszorítanunk az ellenfelünket. Ebben az időszakban több gólszerzési lehetőséget is kidolgoztunk. Összességében gratulálunk a csapatnak és további sok sikert a partnerklubbunknak.

Kiser László: - Elégedett vagyok a csapatom teljesítményével. A nyolcvan percből hatvanak egész jó szinten futballoztunk, ezekben az időszakokban ki tudtuk egyenlíteni a mérkőzés képét. A harmadik negyedben azonban volt egy tízperces rövidzárlat, amit a Diósgyőri kihasznált, és fölén kerekedett. Összesen tizenegy játékossal érkeztünk erre a találkozóra, kevés volt a frissítési lehetőség, ami a mérkőzés második felében érezhető volt, Kipukkadtak, elfáradtak a fiúk. Az viszont mindenképpen dicséretes, hogy az utolsó húsz percre ismét partiban voltunk a hazaiakkal. Az őszi meccshez képest mindenképpen előreléptünk, a hazaiaknak gratulálok, nagyon sok ügyes gyerek játszik a DVTK-nál.