Összefoglaló 2022. április 27., szerda

U13: DVTK - DVSC

A szakadó esőben sok gólt és látványos megoldásokat hozott a Diósgyőri VTK és a DVSC U13-as csapatának összecsapása. A két együttes az Északkeleti csoport 14. fordulójából elhalasztott mérkőzést pótolta be.

U13: DVTK - DVSC


Országos U13-as bajnokság, 
Északkeleti csoport, 14. forduló

Diósgyőri VTK U13 - Debreceni VSC-DLA U13

DVTK edzőközpont, 30 néző. Játékvezető: Nagy Martin.
Diósgyőri VTK U13: Vass Á. - Martis M., Tóth B., Bordás B., Pápai O., Lupkovics G., Meggyesfalvi B., Riczu Gy., Berta Cs., Márton Gy., Krompaszki Gy., G. Rados, Birk B., Győrfi L., Fehér Á., Hajdú R. Vezetőedző: Szakál Csaba. 
Debreceni VSC-DLA U13: Balogh Sz. - Urbán R., Pardi Zs., Sápi L., Serucza M., Barna L., Törő M., Varga Zs., Szakál D., Tóth B., Kelemen B., Kun P., Rizán L., Hermann D., Szűcs A., Sándor K. Vezetőedző: Fikker Ferenc. 
Sárga lap: G. Rados a 71. percben. 
Gólszerző: Birk B. (2), Győrfi L. (2), Berta Cs., Pápai O. 

Szakál Csaba: - Tisztában voltunk azzal, hogy jó erőkből álló, fizikálisan jóval erősebb csapat érkezik hozzánk. A mérkőzésről elmondható, hogy az elejétől nagyon intenzív, jó iramú összecsapás alakult ki, ahol mindkét csapat igyekezett nagy nyomást helyezni az ellenfelére. Nagyon pozitív dolog, hogy a fizikálisan erősebb debreceniek ellen is koncentráltan, magabiztosan, és mindvégig stílusunknak megfelelően fociztunk, amelyben megmutatkoztak a pre akadémia játékelvei és stílusjegyei. A mezőnyfölény mellett sok helyzetet dolgoztunk ki, igaz a vendégeknek is akadtak lehetőségeik a gólszerzésre. Természetesen boldogok vagyunk, hogy jól játszottunk, és több alkalommal is be tudtuk venni az ellenfél kapuját. Ez a mérkőzés is hozzátett a fejlődésünkhöz. A hibáinkból tanulnunk kell, és dolgozunk azon, hogy még jobbak legyünk az elkövetkező időszakban. Külön öröm, hogy több fiatal játékosunk is lehetőséget kapott a nagyobbak között, és remekül megállták a helyüket. Gratulálunk a csapat minden tagjának!

Fikker Ferenc: - A labdakihozatalok és az edzésen kért játékelemek visszaköszöntek ezen a mérkőzésen. A Diósgyőrnek is voltak helyzetei, amit ki tudtak használni. Lüktető, szoros találkozó volt, amiből sajnos nem tudtunk többet kihozni, de összességében egy tanulságos mérkőzésen vagyunk túl.