Összefoglaló 2022. február 22., kedd

DVTK Jegesmedvék - UNI Győr ETO HC 1-2

Az Erste Liga Playoff-kvalifikációs szakaszának második mérkőzését az UNI Győr ETO HC nyerte meg a Miskolci Jégcsarnokban, így 1-1-es állással utaznak a csapatok a győri, csütörtöki folytatásra.

DVTK Jegesmedvék - UNI Győr ETO HC 1-2


Erste Liga

Playoff-kvalifikáció

2022. február 22. 18:00

DVTK Jegesmedvék - UNI Győr ETO HC 1-2 (0-0, 1-0, 0-2)

Miskolci Jégcsarnok, 615 néző, játékvezetők: Nagy Attila, Mach Márton, Balla Norbert, Szabó Dávid

DVTK Jegesmedvék: Duschek (Kiss B.) - Wehrs, Doetzel, Walker, Parnham, Seto, Szirányi, Kiss R., Galanisz, Hajnik, Galajda, Hadobás, Vojtkó, Miskolczi, Mattyasovszky, Farkas M., Szabad, Pecsét, Illés, vezetőedző: Tokaji Viktor

UNI Győr ETO HC: Tóth (Sági) - Lendák, Tornyai, Bödök, Czakó, Szlama, Bukor, Léránt, Dézsi, Schmál, Turbucz, Kmec, Vas, Madácsi, Páterka, Szalma, Béres, Kováts, Majoross, Nagy, Odnoga, vezetőedző: Ladányi Balázs

1-0 28:46 Szirányi (Kiss R., Miskolczi)
1-1 47:13 Odnoga (Majoross, Léránt)
1-2 57:35 Bödök

Értékelés

Tokaji Viktor: Nem tanultunk abból, ami tegnap történt velünk az első harmadban, tulajdonképpen átdolgoztak minket. Meg kell tanulnunk ezt kezelni, semmi nem történt, most 1 -1 re állunk, tudjuk azt, hogy a Győr egy kellemetlen ellenfél. Magas energiaszinten játszanak és mi egyszerűen ma nem azon a szinten voltunk. Talán egy kicsit megelégedtünk magunkkal, hogy ez egy könnyebb meccs lesz, így volt pár olyan hiba, ami ezt a találkozót eldöntötte. Két kiegyenlített csapat, bár nem szép hokit, de kiegyenlített mérkőzést játszott. Megyünk Győrbe és két meccset kell nyernünk.

Ladányi Balázs: Ez a mérkőzés abban volt más  a tegnapitól, hogy ma mi nyertünk, de viccet félretéve igazi playoff hoki volt mindkét fél részéről, csak a mai napon mi jöttünk ki győztesként. Úgy érzem, hogy nagyon nagy taktikai harcok is mentek és amit a srácoknak mondtam azt tudom mondani megint. Nem jelent semmit ez a győzelem, nem erről szól ez az egész, megyünk tovább.