Összefoglaló 2022. február 25., péntek

UNI Győr ETO HC - DVTK Jegesmedvék 2-5

Bejutott az Erste Liga rájátszásába a DVTK Jegesmedvék csapata. Az UNI Győr ETO elleni párharc negyedik mérkőzését magabiztosan nyerte meg Tokaji Viktor együttese, így készülhet a jövő héten kezdődő negyeddöntőre.

UNI Győr ETO HC - DVTK Jegesmedvék 2-5


Erste Liga

Playoff-kvalifikáció 4. mérkőzés

2022. február 25. 19:00

UNI Győr ETO HC - DVTK Jegesmedvék 2-5 (0-2, 1-2, 1-1)

Nemak Jégcsarnok, 377 néző, játékvezetők: Haszonits Miklós, Nagy Attila, Pálkövi Botond György, Muzsik Ferenc Norbert

UNI Győr ETO HC: Tóth (Sági) - Lendák, Tornyai, Bödök, Czakó, Szlama, Bukor, Léránt, Dézsi, Schmál, Turbucz, Kmec, Vas, Madácsi, Páterka, Szalma, Béres, Kováts, Majoross, Nagy, Odnoga, vezetőedző: Ladányi Balázs

DVTK Jegesmedvék: Duschek (Kiss B.) - Illés, Doetzel, Walker, Parnham, Seto, Szirányi, Kiss R., Galanisz, Galajda, Lövei, Hadobás, Vojtkó, Miskolczi, Elgestal, Hajnik, Farkas M., Szabad, Pecsét, Ritó, vezetőedző: Tokaji Viktor

0-1 07:38 Galajda (Lövei, Galanisz)
0-2 09:12 Miskolczi (Szabad, Szirányi)
0-3 36:41 Walker (Seto, Szirányi)
0-4 37:41 Galajda (Galanisz)
1-4 38:39 Odnoga (Majoross)
1-5 47:39 Walker (Lövei, Galanisz)
2-5 56:56 Odnoga (Lendák, Dézsi)

Értékelés

Ladányi Balázs: Sokkal többet kaptunk a csapattól, mint amire vártunk a párharc előtt, a Miskolc a párharc közeledtével megerősítette csapatát, minket a körülmények gyengítettek. Nekünk már annak örülni kellett, hogy a fiúk felállnak a kékvonalra korcsolyában és nem papucsban. És innentől kezdve, hogy 4-ből 3 meccsen volt sanszunk és csak utolsó lett ilyen sima és tartottuk magunkat, minden elismerésem a csapaté, de a lényeg az, hogy elsősorban annak kell örülnünk, hogy egyáltalán felálltak és felvették a mezt. Köszönöm!

Tokaji Viktor: Nagyon boldog vagyok, hogy az elsődleges célunkat sikerült elérni és megnyertük ezt a párharcot. Nem volt könnyű meccs, ahogy a párharc többi meccse sem volt az. Most először fordult elő ebben a párharcban, hogy komolyabb előnyt tudtunk kiépíteni, majd a folytatásban okosan játszottunk. Lépésről lépésre haladtunk a helyes úton, ezáltal magabiztosabbak lettünk és nem adtunk esélyt az ellenfélnek a felzárkózásra.