Összefoglaló 2022. április 15., péntek

DVTK - Nyíregyháza 0:3

Zajlanak a női röplabda Extraliga rájátszásának küzdelmei, a DVTK az 5-8. helyekért vívott párharc második mérkőzésén a FATUM-Nyíregyháza együttesét fogadta. A piros-fehérek erejéből két szorosabb szettre futotta, de a jobb erőkből álló szabolcsiak győzelme (0:3) így sem forgott veszélyben.

DVTK - Nyíregyháza 0:3


Női Röplabda Extraliga, rájátszás, az 5-8. helyért

DVTK - FATUM-Nyíregyháza 0:3 (-19, -8, -21)

Miskolc, Generali Aréna, 150 néző. Játékvezető: Varjasi Melinda, Ujházi Mónika.
DVTK: Kalmár 2, Baidiuk 6, Szajkó 4, Sylejmani 7, Godó 4, Kiss E. 5. Csere: Kundrák, Balogh (liberók), Kuzelová, Gonćalves 2, Sitku, Egri 1. Vezetőedző: Leonidasz Gaitanakisz.
Nyíregyháza: Vaida 7, Bodovics 10, Radonjić 10, Vasileva 18, Lászlop 10, Cicić. Csere: Tóth F. (liberó), Milanova 1. Csere: Vezetőedző: Szasa Nedeljkovics.

A mérkőzés részletes statisztikája ide kattintva olvasható.

Edzői értékelés

Leonidasz Gaitanakisz: Ez egy sokkal jobb mérkőzés volt, mint az előző, büszke vagyok a lányokra. Szajkó Timi érkezése sokat lendített a játékunkon, örülök, hogy csatlakozott hozzánk. A Nyíregyháza csapatának minőségi játékosai vannak, akikkel nagyon nehéz felvenni a versenyt, de úgy gondolom, ma mi ezt a lehetőségeinkhez mérten megtettük. A mutatott játék alapján azt gondolom, folyamatosan fejlődünk és ez biztató a jövőre nézve, képesnek tartom rá a csapatomat, hogy elérjük céljainkat.