Összefoglaló 2022. április 19., kedd

Nyíregyháza - DVTK 3:0

A női röplabda Extraliga rájátszásában az 5-8. helyért küzdött egymással a DVTK és a FATUM-Nyíregyháza csapata. A három győzelemig tartó párharc mindhárom találkozóját a jobb erőkből álló szabolcsiak nyerték meg 3:0-ra.

Nyíregyháza - DVTK 3:0


Női Röplabda Extraliga, rájátszás, az 5-8. helyért

Fatum Nyíregyháza - DVTK 3:0 (12, 12, 16)

Nyíregyháza, Continental Aréna, 100 néző. Játékvezető: Horváth Miklós, Szarka János István.
Nyíregyháza: Milanova 1, Vaida 10, Lászlop 5, Radonjić 18, Vasileva 17, Pintér 7. Csere: Tóth F., Tóth D. (liberó), Bogár. Vezetőedző: Szasa Nedeljkovics.
DVTK: Kiss E. 3, Kalmár 1, Baidiuk 3, Szajkó 5, Sylejmani 8, Godó 10. Csere: Kundrák (liberók), Sitku 1, Egri 1. Vezetőedző: Leonidasz Gaitanakisz.

A mérkőzés részletes statisztikája ide kattintva olvasható.

Edzői értékelés

Leonidasz Gaitanakisz: Szeretnék gratulálni a Nyíregyházának, megérdemelten nyerték meg a párharcot. Fiatal csapatomnak két rendkívül erős ellenféllel kellett eddig szembe néznie a rájátszásban, így rendkívül nehéz dolgunk volt. Innentől kezdve csak az utolsó mérkőzésekre és a bennmaradásra fókuszálunk. A mai találkozón csak a harmadik szettel lehetek elégedett, a másik két játékrészben lassúak voltunk. A jövőre nézve fontos, hogy fel kell gyorsítanunk saját magunk játékát, hisz csak így lehetünk eredményesek.