Összefoglaló 2022. május 23., hétfő

LU17: DVTK - Illés 1-1 (0-1)

Döntetlennel zárta a bajnoki szezont a Diósgyőri VTK U17-es leány együttese. A piros-fehérek nagyon hamar hátrányba kerültek az Illés elleni hazai találkozón, de egy órányi játék után Papp Sára kiegyenlített, az eredmény pedig ezek után már nem változott.

LU17: DVTK - Illés 1-1 (0-1)


Országos LU17-es bajnokság, 
Alsóházi rájátszás, 5. forduló

Diósgyőri VTK LU17 - Illés Akadémia-Viktória LU17 1-1 (0-1)

DVTK Edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: Tamás József, Barnóczki Nóra, Szaniszló-Szabó Máté. 
Diósgyőri VTK LU17: Bényei B. - Kemenyiczki L., Nagy G., Papp S., Galambosi P., Szondi Zs., Majnár A., Oláh Cs., Somogyi D., Garabecz V., Havasi B. Vezetőedző: Csiszár Szabolcs. 
Illés Akadémia-Viktória LU17: Farkas L. - Németh N., Farkas B., Ceglédi B., Szabó F., Kleinert P., Gyócs-Németh C., Csáki E., Simon E., Harangi L., Mesterházy I. Vezetőedző: Győrffy Mátyás. 
Csere: Szondi Zs. helyett Magyar H. a 35., Nagy G. helyett Székely E. a 46., Ceglédi B. helyett Németh Z. a 46., Majnár A. helyett Kóka B. az 57., Németh N. helyett Csarnai Z. a 63., Garabecz V. helyett Dervalics D. a 70., Farkas B. helyett Váraljai V. a 82. percben. 
Sárga lap: Kemenyiczki L. a 90+1. percben. 
Gólszerző: Mesterházy I. (0-1) a 2., Papp S. (1-1) a 60. percben. 

Csiszár Szabolcs: - Egy nagyon intenzív meccset játszottunk, amelyen az első félidőben az Illés Akadémia, a második félidőben viszont a mi akaratunk érvényesült. Az első percekben tálcán kínáltunk egy gólt ellenfelünknek, de ahogy ezt oly sokszor tettük nem adtuk fel és bíztunk magunkban. A szünet után megtaláltuk a tempónkat és próbáltunk helyzeteket kialakítani, magasan letámadni, ami jól működött, így az egyenítés sem maradt el. További sok sikert a Szombathelynek.

Győrffy Mátyás: - Abszolút reális eredmény született. Jobban kezdtük a meccset, aztán fokozatosan jött fel a DVTK. A fordulás után megérdemelten egyenlítettek. Hosszú szezon, hosszú utazások vagyunk, ezért értékeljük ezt az egy pontot is. A hiányzóink ellenére a lányok mindent megtettek, le a kalappal előttük.