Összefoglaló 2022. május 16., hétfő

LU15: DVTK - Illés 0-5 (0-3)

Jobb teljesítményt nyújtott, ezért megérdemelten nyert Diósgyőrben a szombathelyi csapata. A DVTK korosztályos együttese ezen a napon nem tudta azt a teljesítményt nyújtani, ami a tudása alapján benne van.

LU15: DVTK - Illés 0-5 (0-3)


Országos Leány U15-ös Bajnokság, 
Alsóházi rájátszás, 4. forduló

Diósgyőri VTK LU15 - Illés Akadémia-Viktória 0-5 (0-3)

DVTK Edzőközpont, 30 néző. Játékvezető: Babos Béla, Oláh Dávid, Szutorcsik Gyula. 
Diósgyőri VTK LU15: Kádas D. - Plopp G., Horváth K., Képes J., Sándor L., Farkas N., Nagy E., Képes K., Keczán F., Szilvási N., Magyar A. Vezetőedző: György Gábor. 
Illés Akadémia-Viktória LU15: Spilenberg M. - Csarnai Z., Nagy B., Ceglédi B., Alasz H., Sági F., Bukor Z., Takács M., Giczi K., Csombor L., Czuczai M. Vezetőedző: Luki András. 
Csere: Horváth K. helyett Mezőssy M. a 48., Plopp G. helyett Fekete É. az 57., Képes K. helyett Alföldi R. a 62., Spilenberg M. helyett Németh Zs. a 62., Takács M. helyett Varga Zs. a 62., Czuczai M. helyett Hopp K. a 62., Csombor L. helyett Márk Sz. a 70. percben. 
Sárga lap: Csombor L. a 30., Bukor Z. a 65. percben. 
Gólszerző: Csombor L. (0-1) a 9., Csombor L. (0-2) a 14., Csombor L. (0-3) a 41., Alasz H. (0-4) a 70., Alasz H. (0-5) a 76. percben. 

György Gábor: - Megint egy új dolgot kell megtanulnk a sportban, mégpedig azt, hogy kicsit szégyelljük magunkat. Nem azért, mert előfordultak technikai hibák, vagy mert taktikailag még nem vagyunk megfelelően érettek. Sokkal inkább azért, mert néhány játékosnak a hozzáállása ezen a mérkőzésen nem ütötte meg az elvárt szintet. Azt el tudjuk fogadni, hogy valakinek kevésbé megy jól a játék, de azt nagyon nehéz, amikor egyes játékosok nem teljes szívvel és lélekkel mennek ki a pályára, illetve megijednek a saját árnyékuktól. Mindezt teszik az utolsó hazai mérkőzésünkön. Persze tisztelet annak a három, négy játékosnak akik hozták az elvárt szintet. Úgyhogy most egy kicsit szégyelljük magunkat, és hétfőtől dolgozunk tovább, hogy a jövőben ez minél ritkábban forduljon elő. Természetesen gratulálunk az Illés Akadémia csapatának, mert tökéletesen kihasználták minden hibánkat.

Luki András: - Nem játszott jól a csapat. Bizonyos időszakokban voltak jó dolgok, ezért összességében elégedett vagyok. Utaztunk öt órát, a műfű nyomja a meleget és gyorsabb is, mint a fű. Amiért jöttünk, azt megcsináltuk, de csak helyenként futballoztunk megfelelően.