Összefoglaló 2022. július 2., szombat

KBSC - DVTK 1-1 (1-0)

Első felkészülési mérkőzését játszotta a DVTK idén nyáron Kazincbarcikán. Az új igazolások mellett több fiatal is bemutatkozott az első csapatban. Az egykori diósgyőri, Takács Tamás góljára a DVTK első nyári igazolása, Lukács Dániel válaszolt, így alakult ki a végeredmény. Folytatás szerdán.

KBSC - DVTK 1-1 (1-0)


Felkészülési mérkőzés

Kolorcity Kazincbarcika - Diósgyőri VTK 1-1 (1-0)

Kazincbarcika, Kolorcity Aréna, zárt kapuk mögött. Játékvezető: Újhelyi Tamás (Márkus Tamás, Márkus Péter)
KBSC 1. félidő: Megyeri I G. - Szemere, Szekszárdi, Ur, Süttő, Pálinkás - Székely D., Nagy J., Hleba T., Szabó I B. - Takács T. Vezetőedző: Varga Attila.
KBSC 2. félidő: Megyeri II G. - Szemere, Lippai T., Szekszárdi (Dvorschák, 62.), Süttő (Nagy Á., 62.), Pálinkás (Arday, 62.) - Kurdics, Sztankó, Nagy J., Rédling - Filkóházi.
DVTK 1 félidő: Branislav Danilović - Csirmaz István, Mrva Patrik, Szatmári Csaba, Benkő Péter - Oláh Bálint, Zsemlye Balázs (Illés Bálint, 25.), Bertus Lajos - Csatári Gergő, Eppel Márton, Korbély Kristóf. Vezetőedző: Dragan Vukmir.
DVTK 2 félidő: Póser Dániel - Farkas Dániel, Szűcs Kornél, Szatmári Csaba, Bárdos Bence - Holdampf Gergő, Bényei Ágoston,  Vajda Botond - Lukács Dániel, Szőke Adrián, Jurek Gábor.

Sárga lap: Rédling az 57. percben.
Gólszerző: Takács T. (1-0) a 38., Lukács D. (1-1) a 71. percben.


Kulcspillanatok

38. perc: Hazai szöglet jobbról, a beadás átszállt a hosszú oldalra, ahonnan visszafejelték a 11-es pont környékére. Az újabb fejesbe közvetlenül a kapu előterében Takács Tamás tette bele a fejét, a labda a léc alatt került a kapuba, 1-0

71. perc: Egy jobb oldali beadás után nagy kavarodás alakult ki a hazai 16-oson belül, Holdampf lövését még blokkolták a védők, Lukács Dániel 12 méterről viszont utat talált a kapu bal oldalába, 1-1

Edzői értékelés

Dragan Vukmir: - Az eredmény ezúttal másodlagos, most az a legfontosabb, amit az öltözőben is kérdeztem a játékosoktól: mindenki egészséges. 
Egy nagyon kemény hetet zártunk le a mai mérkőzéssel, kilenc edzést követte a tizedik gyakorlás, ami maga a meccs volt. A héten jól dolgoztak a fiatalok, megérdemelték a lehetőséget az első félidőben. Látni lehetett, hogy fáradtak, tompák, de akartak.
Az ellenfél gyakorlatilag a bajnokcsapattal állt fel, ők jobban ismerték egymást, és ebből adódóan szervezetten játszottak. Nálunk ehhez még időre lesz szükség.
A második félidőben sort cseréltünk. Magasabb ritmusban játszottunk, helyzeteket alakítottunk ki. Elégedett vagyok a hozzáállással és a futásmennyiséggel.

Felkészülési program

2022. június 1., szerda
Egyéni edzések kezdete

2022. június 15-18., szerda-péntek
Egészségügyi és kondicionális tesztek és felmérések

2022. június 20., hétfő (DVTK Edzőközpont)
A csapatedzések kezdete

2022. július 2., szombat (Kazincbarcika, Kolorcity Aréna - zárt kapuk mögött)
10:30 KBSC - DVTK 1-1 (1-0)

2022. július 6., szerda (DVTK Edzőközpont - zárt kapuk mögött)
17:00 DVTK - MFK Dukla Banská Bystrica (A találkozókról online stream közvetítést adunk a DVTK hivatalos YouTube csatornáján)

2022. július 9., szombat (Zsóry Edzőcentrum - zárt kapuk mögött)
Mezőkövesd - DVTK

2022. július 14., csütörtök (Kisvárda, Várkerti Stadion - zárt kapuk mögött)
Kisvárda - DVTK

2022. július 20., szerda (Miskolc, DVTK Stadion*)
DVTK - DVSC  (A találkozókról online stream közvetítést adunk a DVTK hivatalos YouTube csatornáján)

2022. július 23., szombat (Budapest, zárt kapuk mögött)
Vasas - DVTK

Merkantil Bank Liga 2022/2023

2022. július 31., vasárnap
Merkantil Bank Liga 1. forduló (pontos időpont és ellenfél később

*Amennyiben a gyep állapota lehetővé teszi