Összefoglaló 2022. szeptember 7., szerda

“A gól csak egy plusz”

Fejesgóllal vette ki a részét a gyirmóti győzelemből Papp Marcell, aki harmadszor játszott a DVTK-ban bajnoki mérkőzésen, ebből másodszor kezdőként.

“A gól csak egy plusz”


- Nagyon örülök a győzelemnek, a csapat nélkül nem sikerült volna - kezdte a nyáron igazolt szélső. - Ezért ünnepeltük közösen mind a két gólt. Hogy én is betaláltam az csak egy plusz, ami hatalmas motivációt és önbizalmat ad a folytatáshoz. 

- Sokat gyakoroltuk az elmúlt héten a támadókkal a fejeseket az edzéseken - erősítette meg Kuznyecov Szergej vezetőedző szavait a DVTK 99-es játékosa -, örülök, hogy a mérkőzésen én kerültem ilyen helyzetbe, és értékesítettem is azt. Nem én vagyok a csapat legmagasabb embere, de jól jött a beadás, a védőm előrébb lépett, így a labda pont a fejemre jött, ami sikerült jól eltalálni.

- Várjuk az MTK elleni mérkőzést, mert egy nagyon jó formában szereplő csapat érkezik hétfő este Diósgyőrbe - tekintett előre Papp Marcell. - Ugyanígy, támadó felfogásban és hasonló mentalitással kell játszani, mint a Gyirmót ellen. Biztos vagyok benne, hogy meg tudjuk fogni őket, és ismét megszerezzük a három pontot.