Összefoglaló 2022. augusztus 14., vasárnap

NB III.: DVTK tartalék - Körösladány 0-5 (0-3)

Nem volt esélye a pontszerzésre a Körösladány ellen a DVTK tartalék csapatának. A vendégek már az első negyed óra után eldöntötték a találkozót, de a különbség a második játékrészben tovább nőtt.

NB III.: DVTK tartalék - Körösladány 0-5 (0-3)


NB III., Keleti csoport, 3. forduló

DVTK tartalék - Körösladányi MSK 0-5 (0-3)

DVTK Edzőközpont, 100 néző. Játékvezető: Németh Gergely, Gordos Árpád Mihály, Bencze András. 
DVTK tartalék: Sándor K. - Oláh B., Ivánka P., Dankó N., Peisser S. - Ferencsik B., Mrva P.., Balázsi L. - Illés B., Benkő P., Vincze D. Vezetőedző: Zsivoczky Gyula.
Körösladányi MSK: Kertész D. - Illés R., Ruzsa Z., Wéber L., Kisari T., Zelenyánszki L., Czirok J., Pusztai A., Papp D., Talpalló Á., Burai D. I. Vezetőedző: Ekker Attila. 
Csere: Peisser S. helyett Hetyei Sz. a 46., Balázsi L. helyett Gulyás M. a 67., Dankó N. helyett Demeter M. a 67., Pusztai A. helyett Csicsely J. a 69., Burai D. helyett Murvai D. a 69., Vincze D. helyett Kövesi K. a 73., Kisari T. helyett Farkas J. a 74., Talpalló Á. a 74., Zelenyánszki L. helyett Palik Gy. a 80. percben. 
Sárga lap: Oláh B. a 45., Murvai D. a 87., Ivánka P. a 90+1., Kertész D. a 90+1., Ruzsa Z. a 90+1. percben. 
Gólszerző: Burai D. (0-1) a 4., Czirok J. (0-2) a 17., Wéber L. (0-3) a 21., Kisari J. (0-4) a 63., Csicsely J. (0-5) a 88. percben. 

Kulcspillanatok

4. perc: Burai Dávidot ugratták ki a vendégek, aki nagyjából tíz méterről, higgadtan a kapu jobb alsó sarkába passzolt, 0-1.
16. perc: Baloldal szöglet után egy lecsorgó labdát Czirok József kapásból a jobb kapufa mellé küldte, 0-2.
20. perc: Szabadrúgást ívelt középre balról a vendégcsapat, a tizenhatoson belül Wéber László csapott le a labdára, és egy pattanás után a diósgyőri kapuba továbbított, 0-3.
63. perc: Kisari Tibor tizenhat méterről a kapu hosszú oldalába csavart, 0-4.
88. perc: Sándor Kristóf ziccer védése után kipattant a labda, amire Csicsely János csapott le, és egy igazítás után a kapuba továbbított, 0-5. 

Vezetőedzői értékelés

Zsivoczky Gyula: - Voltak sérültjeink és rengeteg hiányzónk, de semmit nem akarok erre fogni. Óriási pofont kaptunk, amiből tanulnunk kell. Ez a felnőtt és az utánpótlás futball között a különbség. Az első félidőben eldöntöttük ezt az összecsapást, mert a hibáinkat könyörtelenül kihasználta a Körösladány. Kesergni nincs idő, mert kristálytisztán tudtuk, hogy ez lesz, ez vár ránk. Látjuk a helyzetünket, de egyáltalán nem jó megélni ezeket a vereségeket.  Gratulálok a Körösladánynak, mert a játék minden elemében és fizikálisan is felülmúltak bennünket. 

Ekker Attila: - Jól álltunk bele a mérkőzésbe, rögtön az elején gólt szereztünk, ami alapjaiban meghatározta a folytatást. Ezután is támadásban maradtunk, és az ellenfél térfelén történt labdaszerzésekből újabb gólokat tudtunk szerezni. Ezzel abszolút megalapoztuk a győzelmet, ezután már csak fegyelmezetten kellett játszanunk. Ezt a fiúk maradéktalanul végrehatjottak, amiért dicséret illeti őket. Sok fajta forgatókönyv volt a fejünkben, de a legjobbat húztuk, így a helyi fiatalok már nem tudtak visszajönni a meccsbe. Más esetben sokkal élesebb találkozót játszottunk volna.