Összefoglaló 2022. november 19., szombat

NB III.: DVTK tartalék - Sényő-Carnifex FC 2-2 (2-2)

Harmincöt perc játék után kétgólos előnyt szerzett a Sényő elleni bajnokin a DVTK tartalék csapata, de a szabolcsiak még a szünet előtt ledolgozták a hátrányukat. A fordulás után a piros-fehérek órási mezőnyfölényben futballoztak, ez azonban újabb gólban  nem mutatkozott meg.

NB III.: DVTK tartalék - Sényő-Carnifex FC 2-2 (2-2)


NB III., Keleti csoport, 18. forduló

DVTK tartalék - Sényő-Carnifex FC 2-2 (2-2)

DVTK Edzőközpont, 100 néző. Játékvezető: Németh Gergely (Kulcsár Dániel, Gordos Árpád Mihály).
DVTK tartalék: Bánhegyi B. - Farkas D., Viczián Á., Mrva P., Vincze D. - Bencsík D. - Illés B., Vajda B. - Jurek G., Szőke A., Könyves N. Vezetőedző: Vincze Richárd.
Sényő-Carnifex FC: Szondi L. - Klepács K., Márton A., Fenyőfalvi D., Toldi A., Jócsák D., Farkas M., Schmidt P., Sztankó D., Kapacina V., Vámos M. Vezetőedző: Fiumei Viktor. 
Csere: Jócsák D. helyett Fabu M. a 63., Könyves N. helyett Molnár R. a 65., Sztankó D. helyett Orosz M. a 66., Toldi A. helyett Barta G. a 76., Jurek G. helyett Fekete V. a 79., Vámos M. helyett Matyi Z. a 89. percben. 
Sárga lap: Sztankó D. a 62., Fenyőfalvi D. a 70. percben. 
Piros lap: Mrva P. a 82. percben. 
Gólszerző: Farkas D. (1-0) a 14., Szőke A. (2-0) a 35., Toldi A. (2-1) a 38., Schmidt P. (2-2) a 41. percben. 

Kulcspillanatok

14. perc: Bencsík balról ívelt át a hosszú oldalra, ahol érkezett Farkas D., átvette a labdát, majd Szondi mellett a rövid sarokba helyezett, 1-0.
35. perc: Jurek jobboldali lapos beadására Szőke érkezett jó ütemben a kapu elé majd három méterről a hálóba passzolt, 2-0.
39. perc: A jobbról pontosan passzoltak középre a vendégek, az üresen érkező Toldi Andrást pedig a kapuba lőtt, 2-1. 
41. perc: Egy beadás átcsorgott a hosszú oldalra, ahol Schmidt Péter senkitől sem zavartatva lőtt a kapuba, 2-2. 
82. perc: Egy megingás után Mrva igyekezett javítani, de a tizenhatos volnala előtt utolsó emberként fellökte Schmidt Pétert. A játékvezető azonnal kiállította a DVTK tartalék belső védőjét. 

Vezetőedzői értékelés

Vincze Richárd: - Úgy kezdtük a meccset ahogy kell. Rengeteg helyzetet alakítottunk ki, kétgólos vezetést szereztünk, ebben az időszakban úgy nézett ki, hogy akár nagyobb arányú győzelmet is arathatunk. A félidő végén azonban öt perces koncentráció hiány és felelőtlenség miatt kiegyenlített az ellenfél. A második játékrészt végig támadtuk, nagyon sok lehetőséget teremtettünk a Sényő kapuja előtt. A vendégek azonban hősiesen védekeztek, a kapusuk pedig több bravúrt is bemutatott.  A kiállítás után tíz emberrel is nekünk volt ziccerünk, de sajnos nem tudtunk betalálni. Meg kell tanulnunk, hogy a futballban egy pillanatra sem szabad csökkenie a koncentrációnak, mert ha ez történik, akkor a korábbi szintre nagyon nehéz visszajönni. Gratulálok a Sényőnek, hogy egy pontot el tudtak tőlünk vinni. 

Fiumei Viktor: - Egy héttel ezelőtt “kikaptunk” 2-2-re, ezúttal viszont nyugodtan mondhatom, hogy “nyertünk” 2-2-re. Erre a teljesítményre az előttünk álló feladatok kapcsán mindenképpen építhetünk.