Összefoglaló 2022. november 27., vasárnap

NB III.: Karcag - DVTK tartalék 2-0 (0-0)

Nem tudott pontot szerezni a Karcag vendégeként a DVTK tartalék együttese. A balmazújvárosi találkozót a gólnélküli félidőt követően a pályaválasztó csapat 2-0-ra nyerte meg.

NB III.: Karcag - DVTK tartalék 2-0 (0-0)


NB III., Keleti csoport, 19. forduló

Karcagi SE - DVTK tartalék 2-0 (0-0)

Balmazújváros, 100 néző. Játékvezető: Leél-Őssy Ádám (Urgyán Antal, Bencze András).
Karcagi SE: Fedinisinec E. - Misák S., Pap Zs., I. Sidibe, Potornai Á., Éles Z., Oláh N., Tóth M., Virág Á., Juhász M., J. Maruscsák. Vezetőedző: Bogdanovic Igor. 
DVTK tartalék: Póser D. - Szűcs K., Ivánka P., Ferencsik B. - Molnár R., Bencsík D., Kövesi K., Kotula M. - Balázsi L., Fekete V., Vajda B. Vezetőedző: Vincze Richárd.
Csere: Juhász M. helyett Szabó L. a 64., I. Sidibe helyett Nagy N. a 64., Potornai Á. helyett Kuti K. a 71., Oláh N. helyett Tóth G. a 71., Balázsi L. helyett Vincze D. a 71., MIsák S. helyett G. D’urso a 83., Kövesi K. helyett Hetyei Sz. a 83., Molnár R. helyett Sipos Zs. a 90+2. percben. 
Sárga lap: Balázsi L. a 18., Éles Z. a 33., Tóth M. a 60. percben. 
Gólszerző: J. Maruscsák (1-0) a 48., Nagy N. (2-0) a 87. percben. 

Kulcspillanatok

48. perc: A vendéglátók labdát szereztek a saját térfelükön, amivel Maruscsák lépett ki két védő között, majd Póser lábai között a kapuba gurított, 1-0.

87. perc: Maruscsák a szélen vezetett támadás után visszagurított, a labda Nagy elé pattant, aki közelről a kapuba helyezett, 2-0.

Vezetőedzői értékelés

Igor Bogdanovic: – Örülök annak, hogy az őszi utolsó fordulót győzelemmel zártuk. Voltak olyan dolgok a meccsen belül, amik nem tetszettek, amiken dolgozni kell. Viszont olyan szakaszban vagyunk mi is, és a többi csapat is, hogy csak az eredmény számít. A meccs előtt azt kértem a fiúktól, nyerjünk, mindegy milyen játékkal, ez sikerült, így elégedett vagyok.

Vincze Richárd: – Az első félidő első felében kiegyenlített játék folyt a pályán, mind a két csapatnak voltak helyzetei. A félidő második felében a Karcagnak több lehetősége volt mint nekünk, ám sikerült döntetlennel bemenni a szünetre. A második félidő elején kaptunk egy szerencsétlen gólt, ami nagyon megfogta a srácokat, mert a következő tíz percben teljesen összezavarodtunk, ekkor a Karcag növelhette volna a vezetést. Az utolsó fél órában átvettük a mérkőzés irányítását, folyamatosan a Karcag térfelén folyt a játék. Rengetegszer voltunk a tizenhatoson belül, ám a befejezéseknél rendre rossz döntést hoztunk. Amikor pedig jól döntöttünk, akkor a kivitelezés volt rossz. Az utolsó tíz percre még nagyobb kockázatot vállaltunk, amiből újfent megvoltak a helyzeteink, ám a végén a foci büntetett, hiszen egy nagy helyzetünk utáni ellenakcióból megszerezte a hazai csapat a második találatot. Gratulálok, és további sok sikert kívánok Igoréknak!