Összefoglaló 2022. augusztus 12., péntek

II. DVTK Rakaczki Kupa: DVTK - FC Košice 1-1 (0-0)

A második félidő elején Rem Domonkos szép szabadrúgás góljával vezetést szerzett a Diósgyőri VTK U16-os csapata. A piros-fehérek szerették volna nagyobb különbséggel megnyerni a találkozót, így a csapat a végén kinyílt, amit a Kassa kihasznált, és egyenlített. Icsó Zsolt együttese így a II. DVTK Rakaczki Kupán az 5-6. helyért játszhat a szombati helyosztón.

II. DVTK Rakaczki Kupa: DVTK - FC Košice 1-1 (0-0)


II. DVTK Rakaczki Kupa, 
A csoport, 5. mérkőzés

Diósgyőri VTK U16 - FC Košice U16 1-1 (0-0)

Putnok, Elek Ákos Utánpótlás Központ, 100 néző. Játékvezető: Farkas Zsolt, Füleki Csaba, Kovács Csaba. 
Diósgyőri VTK U16: Soós B. - V. Khomenko, Kiss B., Rem D., Nagy B., Kiss L., Győrfi D., Kapitány G., Szakos B., Jecs M., Jászberényi P. Csere: Balázs Á., Holló M., Miskolczi D. Kovács D., Béres D., Zanócz Á., Tucsa D. Vezetőedző: Icsó Zsolt.
FC Košice U16: D. Kalanin - N. Zavada, M. Terpák, L. Zilicak, D. Halcisak, A. Müller, T. Handlovic, K. Al-Zabidi, M. Major, M. Polka, O. Klasovsky. Csere: O. Pola, A. Bucko, D. Takac, O. Onyschuk, D. Korcek, O. Gliganic, A. Spatz, J. Mician. Vezetőedző: Radoslav Skolnik. 
Sárga lap: K. Al-Zabidi a 35., Tucsa D. a 47. percben. 
Gólszerző: Rem D. (1-0) a 35., M. Polka (1-1) a 90+3. percben. 

Icsó Zsolt: - Az első félidőben kevés labda nélküli mozgással, kapkodó volt a játékunk, így nem tudtunk annyi helyzetet kialakítani, mint szerettünk volna. A második játékrészre rendeztük a sorokat és hamar megszereztük a vezetést. Ezután további helyzeteket alakítottunk ki, szabályos gólt is szereztünk, amit sajnos nem adtak meg a játékvezetők. Az utolsó tíz percben mindent egy lapra feltéve támadtunk. Szerettünk volna javítani a gólkülönbségünkön, hogy maradjon esélyünk a csoport második helyének megszerzésére. Sajnos egy kontra után az utolsó percben egyenlített az ellenfelünk. Gratulálok a csapatnak, mert nagyon sokat tettek a győzelemért. Három színvonalas mérkőzést játszottunk rövid idő alatt, ami remek lecke volt a gyerekeknek.  Holnapi nap szeretnénk a Puskás ellen egy jó mérkőzéssel zárni a tornát. 

Radoslav Skolnik: - Ezen a meccsen lényegesen jobb teljesítményt nyújtottunk, mint egy nappal korábban. Sokkal pontosabban védekeztünk, nem adtunk időt és teret az ellenfélnek arra, hogy támadást építsen. Megfelelő helyen voltak a játékosok, a párharcok többségét pedig sikerült megnyernünk. Három tiszta helyzetet alakítottunk ki az első félidőben, amit sajnos nem sikerült kihasználnunk. A végén megérdemelten egyeníltettünk, mert a játékosok hozzáállása ezúttal kiváló volt.