Összefoglaló 2022. augusztus 4., csütörtök

Girls Cup: DVTK - Vasas Femina 1-1 (0-1)

Változatos és fordulatos mérkőzést játszott egymással az I. DVTK Girls Cup utolsó csoportmérkőzésén a Diósgyőri VTK és a székelyudvarhelyi Vasas Femina csapata. Az erdélyiek szereztek vezetést, amit a fordulás után Szilvási Nelli góljával a piros-fehérek kiegyenlítettek. A csoportot így a Vasas Femina nyerte meg négy ponttal, a DVTK két ponttal a második helyen jutott be az elődöntőbe.

Girls Cup: DVTK - Vasas Femina 1-1 (0-1)


I.DVTK Girls Cup
A csoport, 3. mérkőzés

Diósgyőri VTK LU17 - Vasas Femina Székelyudvarhely U17  1-1 (0-1)

DVTK Edzőközpont, 100 néző. Játékvezető: Hullár Gergely, Vincze Zsolt, Nagy László. 
Diósgyőri VTK  LU17: Bényei B. - Székely E., Majnár A., Képes J., Kemenyiczki L., Havasi Bernadett, Papp S., Szilvási N., Keczán F., Katona F., Magyar H. Csere: Dervalics D., Alföldi R., Vadász V., Szász G., Bánsági H. Vezetőedző: Csiszár Szabolcs. 
Vasas Femina Székelyudvarhely LU17: Nagy A. - Pásztor K., Sinka P., Aura Z., Szabó N., Godra A., Márkus G., Hodor M., Horváth A., Sólyom H., Máté B. Csere: Bódi E., Benczési B., Balázs Cs., Tóásó P. Vezetőedző: Székely János.
Gólszerző: Horváth A. (0-1) a 2., Szilvási N. (1-1) a 31. percben. 

Csiszár Szabolcs: - Egy nagyon jól felkészített csapat ellen játszottunk, sajnos a mérkőzés első perceiben egy sérülés miatt mezőnyjátékosnak kellett beállni a kapuba. Ennek ellenére nagyon összeszedettek voltunk és sok tanult dolgot láthattunk vissza a lányoktól. Célunk az volt, hogy a csoportunkból mindenképp menjünk tovább, és ezt sikerült is elérnünk. Az egész felkészülés alatt nagy terhelést kapnak a lányok, főleg ezen a héten. Éppen ezért a csütörtöki nap a regenerációról szól, pénteken pedig az elődöntőben egy nagyon jó ellenféllel mérkőzhetünk meg. Gratulálok minden játékosomnak!

Székely János: - Jól kezdtük a mérkőzést, de 1-0 után több olyan lehetőségünk volt, amit sajnos nem használtunk ki. A futball szabálya, hogy ez megbosszulja magát, ezúttal is így történt. Egymás után két napon is pályára léptünk, ezért a második félidőre nagyon elfáradtunk. Gratulálok a hazai csapatnak, egy nagyon jó színvonalú tornán lehetünk jelen. Bízom benne, hogy egy nap pihenéssel a pénteki elődöntőben mi is másképp fogunk kinézni.