Összefoglaló 2022. szeptember 24., szombat

ETO FC Győr - DVTK 2-1 (2-0)

A Simple Női Liga 6. fordulójában az ETO FC Győr vendége volt a DVTK női labdarúgó csapata. Az első félidőben a hazaiak domináltak, a második félidei játékuk alapján azonban a piros-fehérek egy pontra rászolgáltak volna. A teljes igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a 63. percben a játékvezetői hármas nem vette észre, hogy egy vendégszögletet követően a labdát a hazai kapus a gólvonal mögött ölelte magához, így egy szabályos góltól fosztották meg a Diósgyőrt. Folytatás egy hét múlva hazai pályán az Újpest ellen.

ETO FC Győr - DVTK 2-1 (2-0)


Simple Női Liga 6. forduló

ETO FC Győr - Diósgyőri VTK 2-1 (2-0)

Győr, ETO Park, 100 néző. Játékvezető: Sipos Katalin (Bizderi Nikolett, Szabó Laura Emerencia)
ETO FC Győr: Borok - Öreg, Kovács L., Kaziupa, Németh L. - Süle, Herczeg, Nagy F. - Cameron, Siklér, Khimych. Vezetőedző: Dörnyei Balázs
DVTK: Böröcz - Somogyi, Geréd, Jáhn, Boros K. - Oláh A., Balázs Cs., Voila - Nagy L., Nagy P., Krisztin. Vezetőedző: Bém Gábor

Csere: Siklér helyett Vida B. a 58., Kaziupa helyett Savanya az 58., Oláh A. helyett Sain a 75., Nagy P. helyett Mikó a 78., Kovács L. helyett Sali a 79., Herczeg A. helyett Fél P. a 90. percben.
Sárga lap: -
Piros lap: Somogyi a 90+3. percben.
Gólszerző: Süle (1-0) a 16., Herczeg (2-0) a 36., Oláh A. (2-1) az 50. percben.

Vezetőedzői értékelés

Bém Gábor: -  Nagyon sajnálom a lányokat, mert amit elterveztünk, azt sikerült megvalósítani. Volt két eset, ami befolyásolta a mérkőzést, az első kapott gól előtt nekünk kellett volna bedobni a labdát és a 63 percben egy szabályos gólt nem kaptunk meg, de ettől függetlenül a lányok nagyot küzdöttek és mindenkinek csak gratulálni tudok!