Összefoglaló 2023. április 1., szombat

St. Mihály - DVTK 2-3 (2-2)

A DVTK nyerte a Simple Női Liga 16. fordulójának rangadóját Szegeden. A diósgyőri Nagy Lilla góljainak köszönhetően a piros-fehérek hamar kétgólos előnyre tettek szert, amit a hazaiak a félidő vége előtt még kiegyenlítettek, de a második játékrészben Nagy Panna egy megérdemelt tizenegyesből megszerzete a piros-fehérek győztes gólját.

St. Mihály - DVTK 2-3 (2-2)


Simple Női Liga 16. forduló

KÉSZ-St. Mihály Szeged - Diósgyőri VTK 2-3 (2-2)

Szeged, Szent Gellért Fórum. Játékvezető: Alafi Beatrix (Jakab Bianka, Dobos Dominik)
St. Mihály: Csontos – Farkas N., Papp Sz., Nagy Lilla, Micić, Sajti, M. Knezević, Malesević, Balázs B., Trbojević, Németh Zs. Vezetőedző: Major László
DVTK: Böröcz - Somogyi, Geréd, Sain, Boros K. - Komlós, Mikó, Voila - Nagy Lilla, Nagy P., Krisztin. Vezetőedző: Bém Gábor.

Csere: Böröcz helyett Ádám A. a 46., Farkas N. helyett Koszo a 49., Malesević helyett Suták a 72., Mikó helyett Oláh A. az 59., Voila helyett Havasi B. a 82., Krisztin helyett Katona a 87. percben.
Sárga lap: Malesević az 53., Mikó az 56., Krisztin a 86., Somogyi a 92. percben.
Gólszerző: Nagy Lilla (0-1) a 33., Nagy Lilla (0-2) a 38., Trbojević (1-2) a 42., Knezević (2-2) a 45+3., Nagy P. (2-3) a 47. percben.

Vezetőedzői értékelés

Bém Gábor: - Ez a Szeged már nem ugyanaz, mint ősszel volt, egy nagyon jó csapatot győztünk le. Remekül kontráztak a hazaiak, ám erre fel voltunk készülve. Próbáltuk őket a saját zónájukban tartani, de sokszor kijöttek. Nagyon magas színvonalú mérkőzést játszottunk, ami tele volt szenvedéllyel. A csapatom nagyon sokat változott az utóbbi időben mentálisan, ezt a mérkőzést elsősorban a küzdeni akarásunknak köszönhetően nyertük meg. Néhány játékosunk még nincs 100%-os állapotban, ezért most érzésem szerint éppen jókor jön a válogatottak mérkőzései miatti bajnoki szünet, hiszen két hét múlva nagyon kemény meccsünk lesz a Győr ellen.