Összefoglaló 2022. augusztus 5., péntek

Girls Cup: Górnik Łęczna - Diósgyőri VTK 5-1 (0-1)

Nagyszerű teljesítményt nyújtott az esélyesebb lengyel csapat ellen a Diósgyőri VTK LU17-es csapata. Katona Flóra góljával a szünetben még vezettek a piros-fehérek, a fordulás után azonban a fizikálisan jóval erősebb ellenfél megfordított az eredményt. A DVTK így a szombati helyosztón a bronzéremért szállhat harcba.

Girls Cup: Górnik Łęczna - Diósgyőri VTK 5-1 (0-1)


I.DVTK Girls Cup
2. elődöntő

GKS Górnik Łęczna LU17 - Diósgyőri VTK LU17 5-1 (0-1)

DVTK Edzőközpont, 100 néző. Játékvezető: Jakab Gyula, Tóth Patrik, Nagy László
GKS Górnik Łęczna U17: V. Tywoniuk - E. Walczak, J. Ilczuk, W. Wojcik, J. Krok, J. Wróbel, M. Wypych, O. Stachura, K. Zajac, J. Michaluk, A. Gliszczynska. Csere: O. Szymanek, I. Sikora, J. Okon, E. Zelechowka, K. Smyk, V. Skrzypczak, A. Lipiak. Vezetőedző: Natasza Górnicka.
Diósgyőri VTK LU17: Kemenyiczki L. - Székely E., Majnár A., Képes J., Veres V., Havasi B., Papp S., Szilvási N., Keczán F., Katona F., Magyar H. Csere: Dervalics D., Alföldi R., Vadász V., Szász G., Bánsági H. Vezetőedző: Csiszár Szabolcs. 
Sárga lap: A. Gliszczynksa a 34. percben. 
Gólszerző: Katona F. (0-1) a 27., A. Gliszczynksa (1-1) a 32., M. Wypych (2-1) a 37., A. Gliszczynska (3-1) az 50., A. Gliszczynska (4-1) az 57., A. Gliszczynska (5-1) a 60+3. percben. 

Górniczka Natasza: - Az első félidőben nagyon gyenge teljesítményt nyújtottunk, de szerencsére a lányok képesek voltak változtatni a játékon. Ezúttal volt néhány játékvezetői döntés, ami érthetetlen volt számunkra, de szerencsére a végén így is magabiztosan nyertünk. Várjuk a szombati döntőt, és természetesen reméljük, hogy megnyerjük a tornát.

Csiszár Szabolcs: - A torna legjobb teljesítményét nyújtottunk ezen az estén. A lányok megmutatták milyen nagy értékekkel bír ez a csapat. Nagyon büszke vagyok rájuk. Sajnos a játékvezetők kezéből ez a mérkőzés kicsúszott és mi ittuk meg a levét. Katona Flórának jobbulást kívánunk! Holnap javítunk, Hajrá Diósgyőr!