Összefoglaló 2022. szeptember 3., szombat

U15: DVTK - Honvéd 0-3 (0-3)

Már az első játékrészben kialakult a végeredmény a Diósgyőri VTK és a Bp. Honvéd U15-ös bajnoki mérkőzésén. A fordulás után a mérkőzés már kiegyenlített volt, de ekkora a vitás kérdések már eldőltek.

U15: DVTK - Honvéd 0-3 (0-3)


Országos U15-ös bajnokság, 
Kiemelt bajnokság, 1. forduló

Diósgyőri VTK U15 - Budapest Honvéd-MFA U15 0-3 (0-3)

DVTK Edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: Szoboczki Csaba, Petróczy Attila, Janovicz Máté Attila. 
Diósgyőri VTK U15: Koltai B. - Farkas R., Szabó M., Juhász K., Kis A., Lengyel V., Meggyesfalvi B., Bordás B., Feczesin K., Szita I., Gulácsi M. Vezetőedző: Kádár László.
Budapest Honvéd-MFA U15: Tarnóczi M. - Rankó V., Lakatos M., Milicz P., Gyebróczki D., Miták M., Kőszegi-Hoffmann D., Merkl M., Petrók V., Balázs T., Kecskés B. Vezetőedző: Bogdánfi Márton. 
Csere: Petrók V. helyett Schön B. a 21., Szabó M. helyett Varga I. a 41. Bordás B. helyett Filkóházi Á. a 41., Szita I. helyett Vinga Z. a 41., Feczesin K. helyett Nagy M. az 57., Kis A. helyett Zsilvölgyi Cs. az 57., Miták M. helyett Kapitány Zs. a 64., Kőszegi-Hoffmann D. helyett Ujváry F. a 64., Kecskés Cs. helyett Reményik D. a 64., Tarnóczi M. helyett Monoki R. a 66., Gyebróczki D. helyett G. Manzella a 66., Merkl M. helyett Pleskó P. a 66., Meggyesfalvi B. helyett Juhos Á. a 72. percben. 
Sárga lap: Lakatos M. a 60. percben. 
Gólszerző: Petrók V. (0-1) a 9., Kőszegi-Hoffmann D. (0-2) a 23., MIták M. (0-3) a 37. percben. 

Kádár László: - Ez a mérkőzés méltó volt az új szezon nyitányához, hiszen egy nagyszerű egyéni képességű játékosokból álló Honvéd ellen léptünk pályára. Az első félidőben túlságosan mélyen védekeztünk, ennek köszönhetően a vendégek előtt nagy terület nyílt és három hibánkat kihasználták. Ezzel már viszonylag hamar beállították a végeredményt. A párharcok, az átadások-átvételek és az első labdaérintések területén mindenképpen fejlődnünk kell. A fordulás után már kiegyenlített volt az összecsapás, előttünk is adódtak kapussal szembeni helyzetek, amit a jövőben mindenképpen ki kell használnunk, hiszen az ilyen csapatokkal szemben csak így tudjuk felvenni a versenyt.  

Bogdánfi Márton: - Az volt a célunk, hogy domináljunk az egész meccsen, ezért agresszív, kemény játékkal kezdtünk. Nagyon jó helyeken szereztünk labdát, ami kulcsfontosságú volt. Ha egy picit pontosabban futballozunk a támadó zónában, akkor még nagyobb arányú lehetett volna a győzelem. Ettől függetlenül elégedett vagyok a játékosaimmal, mert makulátlanul játszottak ezen a napon.