Összefoglaló 2022. november 10., csütörtök

U15: Várda - DVTK 2-1 (1-0)

Szoros mérkőzésen maradt alul a Diósgyőri VTK U15-os korosztálya. A keleti rangadó első félidejében a Kisvárda szerzett vezetést, amit közvetlenül a fordulás után tovább növeltek a hazaiak. Zsilvölgyi Csege ugyan szépített, de a pontszerzés így sem sikerült.

U15: Várda - DVTK 2-1 (1-0)


Országos U15-ös Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 7. forduló

Várda Labdarúgó Akadémia U15 - Diósgyőri VTK U15 2-1 (1-0)

Kisvárda, 40 néző. Játékvezető: Kósa György (Szopkó Péter, Frindik Tamás). 
Várda Labdarúgó Akadémia U15: D. Kobylynskyi - A. Horvat, Fedor A., O. Berezhnoi, Buda B., F. Hodovanets, Amászta M., M. Dmukhailov, Badari M., A. Lupii, R. Yazhyk. Vezetőedző: Törtei Tamás. 
Diósgyőri VTK U15: Koltai B. - Farkas R., Szabó M., Juhász K., Kis A., Lengyel V., Varga I., Bordás B., Feczesin K., Filkóházi Á., Kheir Bek Á. Vezetőedző: Kádár László. 
Csere: Feczesin K. helyett Lippai A. a 15., Filkóházi Á. helyett Juhos Á. a 41., Bordás B. helyett Nagy M. az 54., Badari M. helyett Pekarik P. az 55., A. Lupii helyett T. Verpyk az 55., Farkas R. helyett Zsilvölgyi Cs. a 65., Kheir Bek Á. helyett Bari Z. a 65., O. Berzhnoi helyett A. Balyk a 69., A. Fedor helyett ZÁmbori M. a 77. percben. 
Sárga lap: Badari M. a 46., A. Lupii a 47., R. Yazhyk a 72. percben. 
Gólszerző: F. Hodovanets (1-0) a 7., Buda B. (2-0) a 41., Zsilvölgyi Cs. (2-1) a 67. percben. 

Törtei Tamás: - Akaratból és győzni akarásból jeles. Több játékosom is betegeskedett a héten, de vállalták a játékot, köszönöm nekik. Részben a betegségek, részben más okok miatt elfogytunk a végére, de mindenki tette a dolgát, így be tudtuk gyűjteni a három pontot.

Kádár László: - Mentalitásban és hozzáállásban sajnos nem tudtuk azon a szinten teljesíteni, mint egy héttel ezelőtt Prágában. Ennek köszönthetően egy félidei előnyt adtunk a hazaiaknak, akik két szép támadás után góllal használtak ki. 0-2 után feléledt a csapat, jól játszott, az ellenfél térfélén tartotta a labdát, viszont a kialakított helyzeteknél kapkodtunk, rossz megoldásokat választottunk. A vereség ennek ellenére egyáltalán nem rális, mert két azonos képességű csapat találkozott egymással. A szabolcsiak azonban jobban kihasználták a helyzeteiket, így tudták megszerezni a három pontot. A jövben mindeképpen javítani kell a meccsek kezdetén. Ha kell, akkor 110%-osan kell belemenni a párharcokba, hogy azt a tudást mindenki ki tudja hozni magából, ami benne rejlik. 

Fotó: kisvardafc.hu