Összefoglaló 2022. november 28., hétfő

U15: DVTK - Illés 0-1 (0-0)

Ezúttal is a kapufáig jutott el a Diósgyőri VTK U15-ös csapata. Gólt nem sikerült szerezni az Illés Akadémia elleni hazai bajnokin. A vendégek viszont egyszer betaláltak, amivel elvitték a három bajnoki pontot.

U15: DVTK - Illés 0-1 (0-0)


Országos U15-ös Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 10. forduló

Diósgyőri VTK U15 - Illés Akadémia-Haladás U15 0-1 (0-0)

DVTK Edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: Iván Kornél (Porcs Patrik, Horváth Ákos).
Diósgyőri VTK U15: Koltai B. - Farkas R., Szabó M., Juhász K., Kis A., Lengyel V., Zsilvölgyi Cs., Bordás B., Khier Bek A., Gulácsi M., Lippai A. Vezetőedző: Kádár László. 
Illés Akadémia-Haladás U15: Németh B. - Tasnádi Á., Kelemen M., Meskó M., Söptei B., Hende D., Liplin B., Szűcs P., Sipos-Kiss D.,  Sági M., Krone N. Vezetőedző: Németh Richárd. 
Csere: Krone N. helyett Szilvási Á. a 28., Zsilvölgyi Cs. helyett Meggyesfalvi B. a 41., Sipos-Kiss D. helyett Klement D. a 41., Sági M. helyett Tóth E. a 41., Szabó M. helyett Feczesin K. az 50., Lippai A. helyett Szita I. az 50., Hende D. helyett Molnár L. az 59., Liplin B. helyett Szele M. az 59., Tasnádi Á. helyett Kiss B. a 77., Bordás B. helyett Kapusi Zs. a 77. percben. 
Sárga lap: Hende D. a 29., Lippai A. a 44., Tasnádi Á. az 58., Szilvási J. a 67., Khier Bek A. a 74. percben. 
Gólszerző: Meskó M. (0-1) a 45. percben. 

Kádár László: - Egy hét alatt a harmadik bajnoki mérkőzést játszottunk le. A vereség ellenére a játékosok ezt a feladatot is tökéletesen lehozták. A találkozó nagy részét uraltuk annak ellenére, hogy az első félidőben az Illésnek sikerült labdabirtoklási fölényt kialakítania. Helyzeteket teremtettünk, amiket sajnos kihagytunk. A fordulás és a bekapott gól után egy teljesen más DVTK-t láthattunk.A helyzetkihasználáson a jövőben sokat kell javítani annak érdekében, hogy a lélektani fölényt gólokra tudjuk váltani. Gratulálok az ellenfélnek, annak viszont örülök, hogy az utolsó őszi hazai bajnokin nem keltettünk csalódást. Mindenki megtett mindent, hogy jó játékkal és sikeresen jöjjünk le a pályáról. 

Németh Richárd: - Tíz, tizenöt percet tudunk úgy játszani, ahogy valójában tudunk. Egyébként nem találtuk a futball-ritmusát. Védekezésben is nagy távolságok voltak, és az átmeneteknél is ezt éreztem. Az eredmény az oké, de a játékkal elégedetlen voltam.