Összefoglaló 2022. augusztus 15., hétfő

U13: Eger SE - DVTK 2-9 (1-2, 0-3, 0-2, 1-2)

Kilenc gólt lőtt Egerben a Tarnai Dániel vezette U13-as korosztály. A piros-fehérek hasznos felkészülési mérkőzést játszottak a hevesi megyeszékhelyen a közelgő bajnoki rajt előtt. A találkozó nagyszerűen szolgálta a csapat fejlődését.

U13: Eger SE - DVTK 2-9 (1-2, 0-3, 0-2, 1-2)


U13-as felkészülési mérkőzés

Eger SE U13 - Diósgyőri VTK U13 2-9 (1-2, 0-3, 0-2, 1-2)

Diósgyőri VTK U13: Vass Á. - Almási Á., S. Bogdan, Bialkó Z. S. Diemid, P. Tagir, Szabó B., Kelemen Z., D. Dmitro, Tóth B., Kiszely N., Kozma B., Juhász H., Derzsényi Á., K. Artem, Schön B., Martis M., Béner F. Vezetőedző: Tarnai Dániel. 
Gólszerző: K. Artem (4), Szabó B.(2), Derzsényi Á., S.Diemid, D.Dmytro. 

Tarnai Dániel: - Ezen a héten már ez már a második mérkőzésünk volt. Ezúttal is törekedtünk hűek maradni a stílusunkhoz és ennek megfelelően futballoztunk, tudatos labdakihozatalokkal és támadás építésekkel, ahol a játékosoknak folyamatosan döntéseket kellet hozniuk. A találkozó után egy kis hiányérzet azért maradt bennem, de ennek ellenére ismét több helyzetet kidolgoztunk, ezeket aránylag jól kihasználtunk. Örülök, hogy látványos gólt is szereztünk Dzobko Dmytro távoli lövésének köszönhetően. Gratulálok az egész csapatnak!